Аз също имам бактерия в урината - E.Coli, доколкото си спомням. Предписаха ми "Nelidix", но мен ме е страх да го пия, защото пише, че не се прилага при бременност и кърмене. В момента проучвам въпроса, ще пиша когато разбера нещо повече.
Е-coli -те хич не са zа подценяване. Миналата година zагубих дете в 20 г.с. и единственото "нередно", което ми откриха бяха е-coli.
За всеки случай консултирай се и при друг лекар. Най-добре повтори и иzследването. Вероятността zа греШка съЩествува. И не си губи времето в раzмисли
Изчетох много по въпроса и се реших, става- нестава, щом гинеколога ми го е предписал, не трябва ли той да знае най-добре?! Пък и ми направиха две изследвания на урината.
Тогава се появи друг проблем. Това лекарство 'Нелидикс' е спряно от производство и го няма никъде. А то било най-подходящо за 11-та седмица от бременноста. Задействах целия град, и не само
. И о, чудо! Намериха ми единствената останала опаковка. Сега ги пия по 2 хапчета, 3 пъти на ден. Ще пиша какъв е резултата. Хайде, доскоро.