Благодаря на всички ви, значи и аз така разсъждавам... По някой път прекалявам, ама той веднага прегрява и си личи
Иначе панталончето е подплатено, ама тънко - не е някое ватирано и върху чорапките естествено има буйки, но на него дори когато му е жега краката му изстиват... Това е облеклото само за бебе - без завивки, одеала , слинг и прочие... А и столът си стои в колата и сутрин като сляза е бая премръзнал
Нямаме зимен чувал, само покривало дето пази от студ и вятър когато кошът е на количката... Иначе до онзи ден като излизахме му слагах върху бодито една по-дебела жилетка и само това. нося си в количката една тънка плетена пеленка и ако ми се стори, че изстива му завививам крачетата, но той само спи нали - не става, не шава, т.ч. ми се струва че е от значение
А тези дни си мисля повече за обличането, защото сутрин излизаме рано (7:30-8:00ч) и си е хадничко...на обяд е друго
lili2011 и аз това го чух някъде и се стремя към него
Като цяло съм привърженик да каляваме децата, не да ги навличаме да не могат да мърдат. Докато беше в неонатологията обаче ги държаха сигурно на 36 градуса, защото аз плуввах в пот като вляза по къс ръкав и му смъквам температурата постепенно да си го приуча на моята такава както каза неонатоложката
Иначе чорапогащник аз и на себе си трудно обувам, камо ли на него
Ама да сверя часовника де
А за зимата съм се запасила с ето това:
http://media.vertbaudet.com/images/3/86/AZ/3X_00100_0009.jpg и мисля, че ще му е идеално - какво по-добро облекло от мама да те топли