Ох Деси, на гърба ми е трудно сама да я сложа, а аз раницата ползвам като съм сама.Да отидем до доктора, до магазина и т.н.
Усмивки, за приставка за новородено не знам дали имат, защото аз започнах да я носа, като беше по-голяма, но те са и по-малки, самата платка се оказа по-малка и от там като натежат, започва да е неудобно за носещия.Имам приятелка с оригинална раничка, която и сега си носи без проблем над 10 кила бебе отпред.Но когато аз купувах, нямах яснотата дали Моника ще седи вътре въобще и не ми се инвестираше в нещо толкова скъпо.Отделно тук в Плевен, едно че по магазините въобще я няма тази вещ, второ че и да я има няма да ти дадат да я пробваш.Та рискувах и купих евтиното.
Мих, аз съм завивала винаги.Може да вземеш чувалчета, има различна дебелина според сезона, така ще си сигурна, че хем ще са завити, хем няма да се завият през глава.Другото е че не знаеш бебетата дали ще са мног активни нощем.Моята девойка например не се върти много.Имаше период дет беше като шило, но отмина.Сега много рядко се развива.Но има деца, племеника например, който ги намираш в невероятни пози.Но първите месеци почти не шават по мои наблюдения.