meshko 106, никъде не съм написала, че живеем на 16 градуса. Казах, че ако/когато през нощта падне толкова ще пусна радиатор в сплнята, жилището ни е т.нар отворен план (100 кв.м.), с един огромен климтик сме, деня преди да родя сложихме летяща врата на спалнята за да я отделим все пак, заради котка и прочие "дивеч", затова и сложихме радиатор. Има зиморничави хора и не зиморничави. Аз съм израстнала на парно, когато станах студентка и нямах такива опции започнах яко боледуване, ангина след ангина и 40 градусови температури, стигнах до хроничен тонзилит, с извинение задника ми беше станал на лейка и нямаше оправне, а нали уж сливиците се израстват. Вече дърта магарица вадих сливици, щото нали последствията са .... Изпатих си и съм решила да не повтарям с тази "услуга ", зима по къс ръкав в къщи, а на вън -10, супер звучи иначе, но аз лично мисля, че това е изнежване. На 20 градуса ни е добре, както казах ръце, крака нос - топли, няма навличане с 200 неща, боди с къс ръкав, блуза , долнище, чорапи. Различно светоусещане просто и начин на расъждение. Сега аз на парно не се чувствам добре, изсъхва ми устата, гърлото, не мога да спя. Лично мнение, усещнане и както казваш всичко е относително.