Мешко, моето Злато също не ядеШЕ доскоро.
И в яслата спря да реве след около 2-3 месеца.
А в градината да ти кажа, че прояде оня ден - даже имам снимка от госпожата
Специална - Злато яде боб - цяяяяяяяяла купа! Та - огладня му дупЕто де!
Досега на ясла и градина ходи почти 2 години пъъъъъъъъъъълни - от най-редовните деца е и за първи път сега яде ядене там. През остналатото време - хляб! И точка. Е, и тестени закуски тук-там и мнооооооооого рядко кремче някакво. Това е за цял ден - взимам го към 17,30ч, сутрин не го храня у нас.
Та как процедирам: Питам Гладен ли си и ако каже не - изчезва от полезрението ми! Ако ли ще яде - яде, но до скоро манджа, готвено не опитваше. Имаше период, около 2 год. може би /сега да не ме наругаете
/ готвено не беше опитвал ама въобще! Да добавя - никога, ама никога не насилвам!!!!!!!!! Закон! Питам и ако не иска - почвам да си се храня. Ако пожелае - говори, голям е, да си поиска или да си вземе! Ако ли не - хляб има - смотва 2-3 филии и е готов! Ами че какво - едно време с хляб са изгледани - какво им има на нашите?!?!?!?!? По-здрави са от нас!
В градината съм предупредила - никакво насилване, само да му слагат купата пред него и толкова! Ама проклетичко си е де - не яде и не опитва даже!
И въпреки това - никога не съм се притеснявала, ама никога!
Само за сведение - на 4 год. тежи 19кг. - качва от въздуха, добре че не яде яко, че ще стане иначе 119кг
Плодове и зеленчуци обаче обича - не всички, но доста си похапва. Сега е на краставичево-мандаринена диета - по цяла седмица кара само на това + някоя филия хляб тук-там!
Извинете за дългите обяснения, но......... за да не си сама!
Ще проядат - къде ще идат!
Моя милост едно време на свинска коледа на село, ядеше кус-кус, макарони и попара
Та Злато не прилича на комшията със сигурност!