Додо--new, не е толкова страшно. Аз съм точно така. Днес бях на 2-ри скан, предишният ми беше на 15.12.2014. Следващият е на 01.06. Когато нямаш избор нещата се приемат по-лесно и не е чак толкова страшно.
Аз резултатът от днешният ми скан е
Направо цял ден ще ми се разчекне устата да се усмихвам.
Първоначално бебка спеше и си беше затворила краченцата, та нищо не се виждаше. Ехографистката направи прегледа - всичко е наред с бебето и успя да я събуди. А аз през цялото време й говорех наум: Хайде маме, събуди се и ги отвори тия крака, та да видим какво си. И точно преди да приключим прегледа, 1 секунда преди жената да дръпне скана от корема ми и хоп... малкото ми съкровище отвори широко крачета.
Не че на мен ми беше толкова важно да знам, ама тук в магазините има само розови и сини неща. Няма средно положение. Почти нищо не мога да взема от магазина, та затова ми беше притеснено дали ще разберем.
Иначе съм с ниска предна плацента, която наполовина е върху цервикалният канал. Ще правим проследяване в 36-та седмица, за да решат дали ще раждам секцио или нормално. Аз стискам силно палци да се вдигне тази плацента, че много ми се ражда нормално, ама да видим.
Хайде стига толкова с отчета от мен