0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните №93
« Отговор #300 -: Декември 05, 2014, 17:30:03 pm »
Тя Mousyt имаше виц по тая тема(ако не се лъжа) :lol: :wink:
« Отговор #301 -: Декември 05, 2014, 18:17:10 pm »
добре дошли на новите мамчета успешна и лека бременност с пухкави и послушни финали ;)   за БХС май се чека седмица.аз другата седмица  ще го правя  по-нареждане  на ЖК.  :smiley_abxb:

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
« Отговор #302 -: Декември 05, 2014, 23:19:00 pm »
 :ballons: Момичета, наистина сте много мили. Прегледа ми на 4Д показа едно едричко и здравичко съкровище, което вече прилича на човече. А за БХС ми казаха минимум 10 дни.     mf_bounce8
« Отговор #303 -: Декември 06, 2014, 15:45:29 pm »
Добре дошли на новите мамчета
Додо аз също си правих и двата БХС при д-р Даскалов ,резултата излизаше за около 7 дни.След това ми звъняха за да кажат как е.

« Отговор #304 -: Декември 07, 2014, 09:23:35 am »
Благодаря ви за топлото посрещане!
 :bighug:
Жасмин Вени,и аз те помня от преди сто години  :D Всички помня  :D
Хоупче,думи нямам да разкажа за най-прекрасната щафета и обещавам другия ноември да я предам .
Вече съм друг човек.Ако щете ми вярвайте,но след прегледа,когато видяхме точките бях толкова нахилена,че на следващия ден имах мускулна треска на челюстта.Не знаех ,че е възможно.
Аз за сега съм много добре и полагам големи усилия да не се психясвам,но в моментите когато усетя някоя болка в корема и наливам гипса.Знам ,че е нормално,ама пусти страх. :lol:
На 17 ще ходим за тупа-лупа  :lol: и предполагам,че ще изперкам като наближи.
Виждам ,че коментирате ранната ФМ,вярно ли е ,че тогава се вижда и пола на бебчетата?
*
« Отговор #305 -: Декември 07, 2014, 10:24:41 am »
ВиЛиЛи,здрасти :).Чувството е неописуемо нали :wink: :P
На мен в 12г.с. ,когато беше ФМ нищо не каза Док за пола,,а после след две седмици отидох (14г.с.) и ми каза момче и момиче и познаааааааа :lol: :bori_007: :bori_004:
« Отговор #306 -: Декември 07, 2014, 10:26:28 am »
И аз попитах за пола, че нямам търпение. На прегледа бяха и доктор Даскалов и доктор Даскалова. Казаха ми, че все още е много рано, но на 70 % можело да се каже. Не искаха да кажат за да не дават напразни надежди, но все пак  казаха, че засега върви на момиче. А пък аз от теста за бременост съм убедена, че е момченце. Не че искам, но такова ми е усещането. Ще  видим. Иначе в16-та седмица се казвало на 100% така че скоро ще узнаем.
« Отговор #307 -: Декември 07, 2014, 10:28:08 am »
Ехаа,колко нови бременни :) лека и безпроблемна бременост и с щастлив финал на всички момичета :)
ВиЛиЛи възможно е да се види пола на бебчо още на първата ФМ :) на мен ми го видяха,но го потвърдиха в 14 г.с.ЗЕТ прави чудеса,моето чудо не ме оставя много да спя сега  :lol:но това е второто най-прекрасно нещо в живота ми...
Рафаила,Catcat не остана много при вас  стискам палци всичко да мине леко :lol:
*
« Отговор #308 -: Декември 07, 2014, 11:03:59 am »
Здравейте, някой правил ли е фетална морфология при д-р Максим Яков, или при сина му в Майчин дом Варна? Колебая се при кого да я направя. Знам, че доц. Балев е най-добрият, но имам лош опит с него по друг въпрос :-( и не ми се ще да ходя при него.
« Отговор #309 -: Декември 07, 2014, 11:45:08 am »
Добре дошли на новите бременелки и лека и спокойна бременност до термин:)
Алекс, и аз вече го чакам с нетърпение моето момче,че едричко върви;)
« Отговор #310 -: Декември 07, 2014, 11:47:14 am »
Алекс, наистина не остана много...Ех, какъв прекрасен период е бременността  :) Но все пак Рафаила е преди мен, така че да си спазваме реда  :D
Ние вчера бяхме на училище за родители, беше много интересно, ама вече едва успявам да седя на стол дълго време, а и изобщо да седя на едно място.
ВиЛили, и нашия пол на първата ФМ докторката каза, е не може да каже на 100 % и не ни го каза. После към 14 г.с. май беше се оказа момиченце, а и аз като теб бях убедена, че ще е момче  :D Е, важното е да е  здраво, какъвто и пол да е ще ви радва много!
« Отговор #311 -: Декември 07, 2014, 11:53:29 am »
Ааа аз претенции за пол нямам никакви.Поръчката няма да я върна  :lol: Обаче имаме измислени две момичешки имена и ще ми е интересно да разбера дали да се напъвам в другата посока  :D
« Отговор #312 -: Декември 07, 2014, 14:04:57 pm »
Извинявай, ама аз съм супер разсеяна и исках да пиша и на теб и на Додо  :oops: И понеже тя пишеше, че е убедена, че ще е момче, ама аз с тоя бременен мозък всичко на теб съм написала. Откакто съм бременна съм без глава  :D :lol:
*
« Отговор #313 -: Декември 07, 2014, 15:25:10 pm »
A,Catcat,и след като родиш съвсем ти я няма главата :wink: :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #314 -: Декември 07, 2014, 15:36:45 pm »
A,Catcat,и след като родиш съвсем ти я няма главата :wink: :lol: :lol: :lol:
:good_post: :good_post: :good_post:
« Отговор #315 -: Декември 07, 2014, 16:13:24 pm »
Абсолютно съм съгласна с Мих :lol: преди няколко дни мъжа ми ми говори някакви сериозни неща,а аз си мисля кога трябва да го храня и той "аха,ти си по майчинство като свърши тогава ще го обсъдим това" :lol:
*
« Отговор #316 -: Декември 07, 2014, 17:13:46 pm »
Алекс77,Mousyt нали  :lol: :lol: :lol:
Алекс77,мъжа ти добре се е светнал човека :lol: и навреме :lol:
Живот и здраве те момичетата ще видят :wink:.Пак ще си говорим :lol:

Аз имам безумни ситуации по време на бременност ,а сега е направооооо :lol: олеле 8)
Ама нищо здраве да е :wink:
*
« Отговор #317 -: Декември 07, 2014, 17:18:55 pm »
Ето,на колко пъти влизам за да пиша на Каti и ................ :lol: osi_13

Каti,моята ФМ си я правих при Александров АГ.Знам ,че и Ковачев прави:).За Якови нямам наблюдения.
*
« Отговор #318 -: Декември 07, 2014, 17:26:33 pm »
Михче, в рамките на два часа можеш да добавяш нови неща в написан вече пост. Може да ползваш опцията - Промени, за да не пишеш по няколко поста един след друг  :wink:

*
« Отговор #319 -: Декември 07, 2014, 17:42:29 pm »
Ето,на колко пъти влизам за да пиша на Каti и ................ :lol: osi_13

Каti,моята ФМ си я правих при Александров АГ.Знам ,че и Ковачев прави:).За Якови нямам наблюдения.
Благодаря!