За козметиката аз ползвам на Uriage. Малко (доста) е скъпа, но съм страшно доволна - мажа и себе си дори
Аз установих за себе си, че козметиката е най-евтиното нещо, което се купува за бебето и не трябва да се притеснявам колко струва. Ползва се дълго и като разпръснеш сумата за 6 месеца например (а някои са със срок на годност и 12 месеца) не е страшна работа.
Кремът ни за подсичане е 100 мл. За 6 месеца сме използвали половината, въпреки че го ползваме след всяко къпане. Сега го хвърлих, защото му изтече срокът на годност, а не защото е свършил.
Много по-скъпо идват адаптираното мялко, памперсите, дрешките, които умаляват светкавично
За прах за пране - ами не знам какво има да изпира или да не изпира на едно бебе праха Та те дрешките си остават чисти
Mousyt, как чисти дрешки
? Ела да ни видиш нас
Като беше малко бебе ходеше на 2-3 дни веднъж по-голяма нужда, но количеството беше такова, че изцапваше всичко - гръб, крака. Само чорапите сме успявали да спасим чисти. Да вярно е, че лесно се изпира, защото тогава бебето яде само мляко. Като започне да яде друга храна обаче става страшно, то са едни моркови, тиква навсякъде
и е важно прахът да изпира добре
Бях се засилила на Саното, но ми се видя някак нереално по-скъпо от другите препарати... На Тео ми се струват твърде ароматизирани.
Сано-то изобщо не е скъп. Той е концентрат и мерителната каничка е много малка. Аз използвах един пакет около 5 месеца. Не го рекламирам напротив, сигурна съм че има много други хубави прахове на пазара.
Както писах и преди, доста по-миризлив е от Тео-то. Аз това не му харесвам. Пускам винаги две изплаквания, но аз така правя от 2-3 години с всяка пералня.
Успех на всички бременелки. Много хубави моменти са това