Ааааа, момичета не давам на никой да ражда рано
За тази година изчерпахме лимита на недоносените
В МД вече се чудят как по-рано да изписват, че нямат място
Catcat, когато аз бях в твоето положение бях залята от много положителни истории на жени изкарали цяла бременност със скъсена шийка или с разкритие и до девети месец! Е при мен не стана баш така, и пак аз съм с проблем от 12 г.с. и добутах до 30 - пожелавм ти да стигнеш до 40!
Иначе за кортикостероидните инжекции за дробчетата - от много лекари чух, че не ги слагат ей така за профилактика, а от личен опит казвам че са много важни, т.ч. ако ти препоръчат си ги сложи
На мен ми ги сложиха само веднъж в 24 г.с. (класическата схема е да се повтарят на всеки 7 дни, но моята док каза, че и само веднъж ще са от полза) и си казаха своето - бебето ми изуми всички в родилната зала като изплака само и си дишаше сам от ден 0 - не се е налагало да стои на апарат, а това е изключително важно!
За козметиката аз ползвам на Uriage. Малко (доста) е скъпа, но съм страшно доволна - мажа и себе си дори
А и от сигурен източник знам, че от френската козметика тази е най-добрата възможна
А и е доста "икономична" на употреба, та не знам в перспектива дали няма да излезне и по-евтина от някой по-евтин флакон
За прах за пране - ами не знам какво има да изпира или да не изпира на едно бебе праха
Та те дрешките си остават чисти
Аз ползвам Рекс Бейби. Бях се засилила на Саното, но ми се видя някак нереално по-скъпо от другите препарати... На Тео ми се струват твърде ароматизирани, а на Фрош бях взела бебешко веро и ръцете ми станаха в рани
, та ще пропусна праха за пране
Аз пера с Рекс попринцип и сега съм доволна и от бебешкия. Пера на 40 градуса и на бърза програма (55 минути) и нямам забележки, освен когато си върне желязото (даваме му капки малтофер за анемията), ако засъхне и престои не се изпира от някои тъкани. Иначе всичките ни дрешки, чували, кърпи,... са наповръщани и редовно и наакани (обожава да се изака в хавлията баш след баня
) и проблем с това нямам
Хайде коремчета, всички да сте здрави и да се пъчите до край