Момичета,
Маги просто си върши работата. Част от нейната работа е, следващата прясно бременна мацка в този форум - с няколко клика, в бременната тема да намери бързо отговори на своите въпроси. Същите, които и вие сте имали и в началото на бременмостта си и на всеки следващ етап, особено тези за които е първа бременност.
Маги също има малко бебе, също е била бременна и прясно родила жена
Тя не ви се "кара", тя се опитва да съчетава всичките си задължения като майка с това, което тук прави за всички вас (нас) абсолютно безвъзмездно. Казвам ви го, защото я познавам лично, тя е прекрасен, мек, мил и чувствителен човек - не приемайте призива й като нещо грубо и "тон отгоре". Не е.
Аз съм била в тази тема, завързала съм приятелства (имам ги и до днес) с "групата бременни", които бяхме с термин 1-2 месеца разлика. Винаги има такава група (партида) бременни във всяка една бременна тема. Винаги на родилите първи от групата им е странно и несвойствено да се прехвърлят да пишат в други теми поне първите 1-2 месеца. Изживяла съм го и аз. Като родите всичките от сегашния "екип" - става по-лесно за вас, ще си цъкате по другите теми, има си период на адаптация, знам го от личен опит.
Не се карайте и не си настръхвайте за глупости само ви моля. И ние сме минали оттам, откъдето вие сега минавате, разбираме ви, никой не се кара и не упреква никого. Просто модераторите - имат и други задължения, които за нас и нашите бременни хормони са доста неразбираеми на моменти. Нищо повече от това.
На всички - лека бременност, раждане и много целувки
Не задълбавайте в дреболии, наистина е ненужно, уверявам ви.