Аз да се похваля, че болката в гърдите ми отмина, снощи спах като бебе , даже до тоалетна не съм ходила. Аз и два дни имах пак проблем с това кръвно. Не че беше кой знае колко високо, но 140/90 цял ден. Пих си моите хапчета, имам изписани допълнителни за нужда и от тях пих и нищо цял ден не спадна изобщо. Явно някакви изригвания ли незнам. Освен два дни с кръвно ядох и повече. Не пържено и мазно, но такъв глад ме беше налегнал, че само дето не нахапах мъжо докато спеше. Всеки ден имам 5- километров маршрут, който минавам, освен обичайните ми пазаруване, срещи с приятели и др. Вчера едва се прибрах от разходката, такава слабост чувствах. Изчетох всичко, което намерих, утре вечер съм на втората фетална и ще попитам, в сряда ще ходя да пускам кръв и урина, да видя глюкозата и хемоглобина, че може и от там да ми беше проблема. Въпреки всичко стигнах до извода, че проблема ми е в главата, като наближи преглед и се притеснявам и оттам всички проблеми. Не че имам причина за тревога, но то си е до човек- някои сме по-луди от други
Иви, за какво ти изписаха глобулите? Взеха ли ти микробиология? Питам, защото лекаря ми иска микробиология да направим в началото на март, явно гъбичките са нещо ообичайно.