Добре дошли, мили момичета linapoli и slanceto2! Лека и успешна бременност ви желая от сърце!
Аз имах късмета да се разболея два пъти по време на бременността 5гс и 10гс, най- много се притеснявах да не вдигна висока температура. Ходих по 7-10 дни болна - оправих се с хомеопатия, силна храна, много мед, лимони, чесън и компреси на синусите (морска сол) и гърлото (ракия или с мляко пресечено топло). Не съм пила АБ, но съм чела за доста момичета, някои както вече са писали, които са пили в първи триместър и нямат проблеми! Важното е да си спокойна и позитивна. Стискам палци да оздравяваш бързо
Аз изчаках да мине първи триместър и тогава се боядисах. Гел лак си слагам всеки месец. Някой ми беше казал да не ходя на педикюр, но заради ваничките ли, не разбрах. Някоя мама ако знае да казва, че за лято ще сме красиви
Аз съм с лазерна епилация на някои места а на други винаги съм се епилирала, но сега се бръсна за всеки случай, че имах много проблеми с прицапванията и да не предизвиквам съдбата
Мисля тази седмица вече да се запиша на ЖК и дано видим бебето пак. От 3 седмици не сме го виждали, цяла вечност ми се струва
Чакам с нетърпение да усетя и първите му движения
А и да се похваля вече имам малко коремче, което всички колеги виждат, според тях на 100% хахаха
Според мен се вижда на второ четене и е плод на апетита ми, но много гордо си го нося
Много усмихнат ден на всички бъдещи и настоящи мами