shinzou, значи по сняг си от моята партия
При мен в урината имаше и още нещо, ама не го помня какво беше. Но доктора каза, че не му се рискува да чака да излезе стерилната урина, за да търсят подходящ антибиотик и ми даде някакъв общ. А тук като дават антибиотик, значи положението е сериозно. Изобщо много трудно изписват нещо различно от парацетамол.
Аз също много често преди съм имала такива схващания, но при мен бяха постоянни заради вените. Откакто съм в Англия не съм имала, защото тук е по-хладно и влажно и краката ми се чувстват супер. Но и аз знам, че магнезии помага, така че кажи на ЖК, като ходиш.
При мен още не са започнали, но съм се запасила с магнезии от България.
От два дни съм с ужасно главоболие и не мога да стана от леглото. Лошото е, че нищо не помага.
Гледам, че кръвното ми е много ниско и може и от това да е. Ама това с това моето не ядене на нищо. Горе долу само по Коледа се насилих да хапна нещо разнообразно като храна. Иначе я карам предимно на хляб и започвам вече да се притеснявам. Но какво да направя като от всичко останало ми се гади ужасно и изобщо не мога да преглъщам.
ВиЛиЛи, според мен заради това че са две бебета ще ги усетиш по-рано. Аз съм чувала, че това кога се усеща бебето зависи и от разположението на плацентата и от това колко е било пухкаво коремчето преди забременяването. При предна плацента и първа бременност знам, че се усещат по-късно. Но и ние скоро ще разберем от собствен опит