Надявам се сте добре момичета. Гледах някакви снимки в нета тия дни и май при вас има сняг. Понеже нямаме ТВ, та не съм гледала новини дали зимата отново ви е изненадала
Аз днес бях на първи скан тук в Англия и ми взеха кръв за БХС. За мой късмет скана беше развален и не можаха да ми изкарат снимки на бебо, ама какво да правя.
Но прегледа беше прекрасен, защото от 3 седмици не бях виждала бебето и хубаво си поревах. Тая жена сигурно ме е помислила за луда, ама аз й обясних че съм ин витро да не се чуди много
Бебето си играеше лудо, правеше някакви салта и явно си беше измислило някаква игра с ръцете. Операторката ми вика - виждам два крака и две ръце. А аз - ми супер, вие нещо друго ли очаквахте?
Дължината на бебо е 57.1 мм, а нухалната гънка е 1.5 мм. Казаха ми, че бебето е много красиво (то оставаше и друго да каже де) и че всичко е наред.
После ми взеха кръв и сега ще си чакам резултатите по пощата.
По план следващият ми скан е в 20-та седмица, на 06.02.2015.
Аз както ви питах дали мога да закусвам преди взимането на кръв, така се успах и отидох гладна
Рафаила, прекрасно раждане ти желая.
Това дето каза откога не сте правили секс силно ме притесни, защото и на мен ми се отказва, защото "щяло да стане нещо на бебето". Дано не продължи така до края.
kafffi, почти не кашлям вече. Само от време на време. Но се чувствам значително по-добре, направо като нова.
Прекрасна вечер на всички