0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните №93
« Отговор #380 -: Декември 14, 2014, 22:34:05 pm »
Както казва blue_sky, каквото и да правиш, ако бебочко не е решил да напуска топлото местенце при мама, нищо няма да го накара да тръгне, освен медикаментите.
Аз се пошегувах за секса, но ако имате желание, не пречи да се пробвате. На бебчо нищо няма да му стане, успокой мъжа си.  :lol:
Явно детето си е със собствено мнение още от сега.

« Отговор #381 -: Декември 14, 2014, 22:37:26 pm »
Явно детето си е със собствено мнение още от сега.
майтап няма  :D моето мъниче отсега още не му харесват някои храни и се опитва да ми ги"връща" от време на време

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
*
« Отговор #382 -: Декември 15, 2014, 19:49:20 pm »
Надявам се сте добре момичета. Гледах някакви снимки в нета тия дни и май при вас има сняг. Понеже нямаме ТВ, та не съм гледала новини дали зимата отново ви е изненадала :-)
Аз днес бях на първи скан тук в Англия и ми взеха кръв за БХС. За мой късмет скана беше развален и не можаха да ми изкарат снимки на бебо, ама какво да правя.
Но прегледа беше прекрасен, защото от 3 седмици не бях виждала бебето и хубаво си поревах. Тая жена сигурно ме е помислила за луда, ама аз й обясних че съм ин витро да не се чуди много :-)
Бебето си играеше лудо, правеше някакви салта и явно си беше измислило някаква игра с ръцете. Операторката ми вика - виждам два крака и две ръце. А аз - ми супер, вие нещо друго ли очаквахте? :-)
Дължината на бебо е 57.1 мм, а нухалната гънка е 1.5 мм. Казаха ми, че бебето е много красиво (то оставаше и друго да каже де) и че всичко е наред.
После ми взеха кръв и сега ще си чакам резултатите по пощата.
По план следващият ми скан е в 20-та седмица, на 06.02.2015.

Аз както ви питах дали мога да закусвам преди взимането на кръв, така се успах и отидох гладна :-)

Рафаила, прекрасно раждане ти желая.
Това дето каза откога не сте правили секс силно ме притесни, защото и на мен ми се отказва, защото "щяло да стане нещо на бебето". Дано не продължи така до края.

kafffi, почти не кашлям вече. Само от време на време. Но се чувствам значително по-добре, направо като нова.

Прекрасна вечер на всички :-)

26.09.2019
« Отговор #383 -: Декември 15, 2014, 20:02:45 pm »
Яничка,благодаря:) за пореден път се убеждавам,че мъжете са по-големи шубета от жените;)
Моят направо щеше да ме изпрати още миналата седмица на секцио,като доки обясняваше,че имало внезапна смърт при бебета ин витро и че му била голяма главата на нашия и бил гигант 3 700...
« Отговор #384 -: Декември 15, 2014, 20:16:02 pm »
А Рафаила хич не е гигант идеален си е Вера я родих толкова,за това Алек ми се видя много дребен :P инак и ние не правехме секс през цялото време и двете бремености,а първото ми е нормално заченато не беше инвитро  :lol: но мъжете са си страхливи...факт
*
« Отговор #385 -: Декември 15, 2014, 22:15:22 pm »
Леле момичета, май ще си остана само с мокрите сънища. Дано поне да спрат по някое време.

Аз се сетих и друго да питам. Когато бях в България лекарката, която ме наблюдаваше ми изписа Гино Певарил. Тогава бях в почти 9-та седмица. Утрогестана вече го спрях и съм сигурна, че имам гъбички. Сега като съм в 12-та седмица дали има проблем да ползвам Гино Паверил-а?
Тук е абсурд да ме пратят на гинеколог за едни гъбички, така че ще трябва да се самолекувам. Другият ми вариант е да дам 130 паунда в частна клиника, което никак не ми се прави, но ако се наложи ще го направя.

26.09.2019
« Отговор #386 -: Декември 15, 2014, 22:29:30 pm »
Здравейте момичета  :D
И аз да се присъединя към тези дето са на сухо. Ние не сме правили секс откакто направихме бебето  8O
Първите три месеца ме беше страх, после пак ме беше страх, после малко ми беше къса шийката, сега пак стискам да вляза в девети месец и изобщо положението е абсолютно несексуално  :D Обаче стане ли безопасно ще му се нахвърля на мъжа ми веднага  :bed:
Иначе изпрах и изгладих всичко, приготвих тоалета за изписване в една торбичка, на мен една нощница и джапанки и само ваничка на малката не сме купили.
yanicka, на мен също утрогестана ми докарва ужасни гъбички и лекарката ми изписва Канестен гин за три дни и се оправям. Аз ги ползвах около 23-24 седмица, незнам дали има някакво значение в коя седмица от бременността си.
Рафаила, много леко раждане ти пожелавам, когато и да си го реши бебчо  :)
« Последна редакция: Декември 15, 2014, 22:34:03 pm от Catcat »
« Отговор #387 -: Декември 15, 2014, 22:42:19 pm »
Браво,Каткат,само да мине 1 месец и 6те готови за раждане:)
Алекс,и аз съм доволнола,че се е оформил бебока:)предполагам,че ще има някакво разминаване и узи.
« Отговор #388 -: Декември 15, 2014, 23:27:03 pm »
Catcat,като почнеш с безсънието покрай бебка хич няма да ти е до секс  :lol:
« Отговор #389 -: Декември 16, 2014, 16:02:12 pm »
Момичета, мола за малко поощ. Излязоха резултатите от БХС и съм леко притеснена. Пише че,комбинирания риск за болестта на Даун е 1 от 440. А биохимичния риск от болестта на Даун е 1 от 160. Не е ли прекалено висок риска? От толкова четене в нета вече тотално се обърках.
« Отговор #390 -: Декември 16, 2014, 19:00:41 pm »
PetraDi, най-добре разговаряй с лекаря си. Препоръчана ли ти е генетична консултация? Не рови в интернет, защото само ще се притесниш. Може би е малко висок риска, но това е само вероятност, не е доказателство, че има проблем.
Алекс, надявах се да има едно малко промеждутъче от разрешението до раждането, където да има малко  :bed:
« Отговор #391 -: Декември 16, 2014, 19:11:58 pm »
Здравейте и от мен  :D Да се включа в темата - и ние от началото на бременността до края не сме правили секс - мъжът ми твърдеше, е ще направи нещо на бебето :) Колкото и да му говорех, смисъл нямаше... Е, преживява се и този сух период  :wink:
*
« Отговор #392 -: Декември 17, 2014, 11:41:02 am »
Здравейте момичета,

чета ви и ви се радвам :) Май само аз се притеснявам да не стане нещо и нямам желание от нежните половинки тук. Моят мъж въобще не го притеснява бебо и откакто доктора каза, че дори липсата на секс е вредна само това му е в главата  :lol: :lol: :lol: Аз обаче.....непоклатима. За съжаление не се отразява добре на връзката и ако продължи до края така, направо ще стане бойно поле у дома  8O :D :D :oops:

Да ви кажа, че има и обратният вариант  :P

На всички леко бременеене и леко раждане на тези които скоро им предстои :)
*
« Отговор #393 -: Декември 17, 2014, 12:19:34 pm »
petraDi, не се притеснявай предварително. При мен резултатите бяха: 1:150 за биохимичен риск за Даун, интегриран риск - 1:3100, а възрастов риск - 1:210. В крайна сметка, всичко е ок. За да не се притесняваш излишно, ако не можеш веднага да коментираш резултатите с твоя лекар, можеш да пишеш във форума на Националната генетична лаборатория. Копирай си цялото изследване и задай въпрос. Проф. Кременски отговаря изключително бързо и точно. Линкът е: http://lmpbg.org/new/forum/index.php.

Пожелавам ти успех и стискам палци.

« Отговор #394 -: Декември 17, 2014, 14:00:44 pm »
в крайна сметка реших да направя пренатест за да се види какво е положението. Лошото е че резултати ще са готови след 10 дни, а и сега покрай празниците може и още да се забавят. Само се моля притесненията ми да са били напразни.
« Отговор #395 -: Декември 17, 2014, 19:05:00 pm »
Мили дами,днес се роди Георги,3 650г,52 см:)))
Мъчих се 5ч с контракции,но главата не слизаше надолу и само 2 см разкритие-накрая със секцио.
Предаваме щафетата на Каткат;)
*
« Отговор #396 -: Декември 17, 2014, 19:12:45 pm »
Честита сбъдната мечта!
Да ви е жив и здрав юнака с това прекрасно име.
Здраве и за цялото ви семейство, та да му се радвате :-)

26.09.2019
*
« Отговор #397 -: Декември 17, 2014, 19:13:55 pm »
Честито момченце и бързо възстановяване , след малко ще имаме темичка!  :)

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=50833.0
« Последна редакция: Декември 17, 2014, 19:26:56 pm от f_30 »
*
« Отговор #398 -: Декември 17, 2014, 20:34:39 pm »
Честито и от мен! Много здраве желая на теб и на малкия мъж и да слуша мама и тати!
*
« Отговор #399 -: Декември 17, 2014, 21:24:44 pm »
Какви хубави новини :) Рафаила отвори място за още нови попълнения :)

petraDi, стискам палци за хубави резултати от пренатеста. Аз чаках около седмица резултати от амниоцентезата предната бременност и си представям какво ти е. Обаче после бях много спокойна. Всичко ще е наред и ще гушкаш здраво бебче

La vita è bella