mgstra, аз понеже следя бременната тема от има няма 3 теми, та като почнах да кашлям веднага се сетих за теб. Но понеже акушерката ми каза, че едва ли ще ми дадат лекарства, а и от бабините неща кашлицата сериозно намаля и вече я усещам доста слаба и само в горната част на гърдите, та затова реших да не ходя при GP, само да се обяснявам.
Лошо при мен е, че аз попринцип не трябва да пия антибиотици и то от детството си, а не само за тия девет месеца. Така че винаги когато успея да мина без тях се радвам.
Додо, моята кървна картина още в 8-ма седмица беше разбъркана. След 1 седмица ще видя сегашната как е. Така че не се притеснявай.
Относно изследването на очите за раждане. На мен ми разширяваха зениците и ми отне цял ден. На всяко слагане на капки ме поставят на един апарат, който е меко казано ужасен и гледат. И така 3 пъти. А отнема цял ден, защото около 3-4 часа съм в клиниката и час вечерта почвам да виждам горе долу нормално. Аз съм с 4.5 диоптъра късогледство и астигматизъм на едното око.