Здравейте, момичета,
Добре дошли на новодошлите, лека бременност с хубав край пожелавам.
Да се включа и по темата за тоновете - явно си е до лекар и неговата преценка за ситуацията. Моята докторка от ЖК също настоя да започна с тоновете от миналата седмица (32 г.с.). След това за същото ме пита и доктора, при когото ще раждам, и беше доволен, че сме започнали. Не знам дали е заради близнаците или заради друго, но и аз вече ходя на тонове.
Аз както живеех с мисълта, че всички подготовки ще ги започвам след като изляза болничен, така днес док ме свали на земята като каза, че ако удържа до края на ноември, ще съм от образцовите му случаи. Започвам да си мисля как нямам никакво време и горките деца ще вземат да се родят преди края на ремонта вкъщи, та ще се видим тогава в чудо ... Ама ще се борим до последно, няма да се предаваме я
Алекс, браво на двама ви! Щом успявате и да се кърмите след като мъника е недоносен, браво! 35 седмица си е 5 седмици преди термин все пак ... Колко време стоя в кувиоз малчо?
Catcat, аз стрии не съм забелязала, но кожата на корема ми е толкова разтегната, че имам чувството, че всеки момент ще се пръсне. Открих, че много ѝ помага какаово масло (смесвам го с кокосовото, че иначе е много твърдо). Като се намажа и усещам как се отпуска и престава да ме дразни.