Catcat, mgstra, още сме си 3 в 1. Аз да си призная малко се поразщъках и потичах по задачки последните дни, затова и не съм писала. Но не усещам да имам контракции, само бебетата помръдват и ми тъпчат стомаха. Иначе си пия повишените дози лекарства, предполагам и това помага.
Catcat, успех с креватчето!
mgstra, не е добре това с кашлицата, дано бързо да се оправиш с антибиотика и да не стигате до болница. Стискам палци мноооого силно!
Да кажа, че и аз съм пускала урина (обикновена, не стерилна) по време на утрогестана. Даже в клиниката настояха да я пуснем веднага след теста за бременност.
yanicka, моите левкоцити са повишени откакто забременях. Въртят се между 12 и 13 (всеки месец пускам ПКК заедно с TSH-то) и буквално скочиха след теста, по време на процедурата всичко беше в норма. И двете ми докторки не са се притеснявали от това. Мисля sunita беше писала в предната тема за един протеин - C-реактивен протеин (CRP), който по-добре от левкоцитите показва дали има възпаление или не. И него пуснах веднъж от любопитство, беше в норма. Не при всички бременни е така, ама аз 9 месеца си изкарах с такива показатели.