Ние от болницата излязохме с този стафилококус, вътреболнична инфекция. Аз също я имах. Изписаха ни бактробан кремче за 5 дни и въпреки, че съм чела и негативни коментари за действието му, при нас се отрази много добре и много бързо се изчистихме и двамата. След което спря хъркането при малкия.
И на нас изписаха същият крем, за мен и за нея. е да ама вече не се внася. Казаха да търсим, ако е останал в някоя аптека. Та го търся, ако някой има информация да пише.
Изписаха капки за носа, по антибиограмата за 7 дни и после крема, ако го намерим.
Ако не, не знам какво ще правим. Днес бяхме на ехофрафия на главата, понеже се роди преждевремено. Всичко си е в норма, само където увеличиха капките витамин Д на 4 капки, по две сутрин и по две вечер, понеже била в предрахитно състояние. От дясно на главичката ми показаха да пипна, според лекарите се дължи, че бързо е качила килограми и се е вече 5,600, а я изписаха 2, 200.
Вечер, леко вдига температура, но е заради коликите които продължават с пълна сила.