Като се замисля има го момента, в който като не даваш нищо си е добре детето.Е при нас това трае 3-4дни ,както беше сега докато чаках акото да се оправи след Колииф.Донесоха ми от Гърция капки Нопар.Много ги хвалят,втори ден ги давам,ще видим след седмица,имам чувстото че всичко първата седмица действа.Мисля това да е последния експеримент относно капките,защото найстина се получава като опитно зайче,а не съм много ок с това.Прибрахме се в София и днес ще звъня за Боуен терапията,може да не помогне,но няма да навреди.
Иначе се отказах от усилията да правя 6 часови нощни паузи.Първите 4-5 дни беше перфектно,даже правеше към 7 часа,но последните 2 дни се лъжехме по 2-3часа докато стане време,тя пък се изнервяше много о след хранене продължаваше да реве.Мисля,че е безмислена борба на този етап и двете се мъчим.Ще му дойде времето и за това.
На погачата ни подариха ваучер за плуване мама и бебе,много се вълнувам,ще споделя как минава.
И да се похваля нещо относно мен.Преди малко се върнах от първия преглед след раждането-Миомния ми възел го няма.Много съм щастлива.С доктора се бяхме разбрали,че по време на секциото ще го махне,но не успя да го види,сега също не се виждаше нищо.