Здравейте Ангел,
Съжалявам за закъснението. До момента за щастие нямам много впечатления от д-р Петър Самарев. Налагало ни се е да ходим само за месечни консултации . Като цяло е внимателен с децата, вече ни прави две ваксини и беше много мил с бебо.
На мен лично ми допадат съжденията му за гледане на дете- да спи при по-ниска температура, да се извежда още преди навършване на 1- месец, да не се маже постоянно с кремове, за да може кожата да диша и т.н Тоест, той е лекар, който смята, че детето трябва да се гледа възможно най- близко до природата. Разбира се, тъй като кожата ни беше суха изписа кремче, но като цяло, каза,че можем да се мажем и с преварен зехтин. Привърженик е на кърменето, като уважава избора на майката. Беше ми казал да додавам вода, но аз не додавах и той уважи това мое решение.
Иначе понякога не вдига телефона си, но ако сте по- настоятелни вдига, даже веднъж ми върна обаждането в събота. Прави и платени прегледи у дома, ако се наложи, което мен ме устройва. Работи с център Лора за спешни случаи след 19 ч. или уикенда. Също така, приема само със записване на часове, затова не се чака. Та, за момента моите впечатления са повече положителни, отколкото отрицателни... Дано съм помогнала.