Мише, покрай теб да добавя една полза на таблетите. Дани поне - се е научил (явно по картинките) да си пуска ХУБАВИ филмчета на таблета. Драконите, Маша и Мечока, Том и Джери и пр. Доста по-удобно е така и за двама ни, вместо да изравям отнякъде ДВД-то (знам, че имам, ама къде е не помня), че да ходя аз да му пускам дискове, че излишна занимавака и за мен само. По детските канали на ТВ какво дават - излишно е да коментирам, в нет-а има къде по-качествени детски филмчета все пак.
Признавам си, че ако имаше склонност да зареже всички други игри в полза на електронните джаджи - още нямаше да притежава такива. Та то си е и до дете. Книжките се котират също толкова у нас, но все още е нужно аз да чета, или да обяснявам, което все пак - не мога да правя часове наред. Не е зарязал нито игрите с конструктори, нито другите нормални, типични и полезни за възрастта му. Електрониките са просто още една опция в нашия случай, та считам че засега съм нацелила "златната среда".
Споделям ги тези неща, просто за да успокоя майките които искат да купят нещо такова, но го приемат за лошо по дифолт, че не е така непременно. Наистина си зависи от склонностите на самото дете, които са вродени все пак.