0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - октомври,ноември,декември 2014г
« Отговор #480 -: Декември 11, 2014, 23:11:28 pm »
Благодаря ти Яничка :) Ти с близнаци ли си бременна сега?
Имала ли ди някакви болки? А ако са еднояйчни възможно ли е, като са се разделили с отделни плаценти едното да е някъде? Просто питам, защото не намерих такава информация... И аз мисля, че няма как при положение, че има две сакчета, а и доктора, който ми прави инвитрото ми казва същото, но моите притеснения са на база симптомите ми...
*
« Отговор #481 -: Декември 11, 2014, 23:15:30 pm »
Не, с едно съм бременна. Но тогава питах, защото имам наследствени заболявания, които усложняват износването на двуплодна бременност. Много се колебах тогава колко да върнем.
За съжаление не мога да ти отговоря на въпросите, защото каквото и да кажа ще е лично мнение, а не съм доктор. Просто споделих това, което ми казаха трима лекари при моят трансфер.
Иначе съм имала болки, но в рамките на нормалното. И сега понякога имам силна болка в корема, но съм решила да не се притеснявам, защото вредя допълнително. Ходя си на доктор и каквото каже - слушам.

26.09.2019
« Отговор #482 -: Декември 11, 2014, 23:20:42 pm »
Благодаря ти, Яничка :) Успех и здраво бебче ти пожелавам от сърце :) Утре съм на доктор и ще попитам въпросите си :)
« Отговор #483 -: Декември 12, 2014, 10:56:47 am »
Благодаря ти, Яничка :) Успех и здраво бебче ти пожелавам от сърце :) Утре съм на доктор и ще попитам въпросите си :)

Моляте пиши след това дали си добре,и дали всичко е наред с бебетата? Че макар и да не те познавам лично,притесних се за теб
« Отговор #484 -: Декември 12, 2014, 11:14:39 am »
Благодаря Ви за загрижеността :) Днес сутринта, когато станах вече нямах кафяво, но симптомите си продължаваха. Доктора ме гледа много хубаво и казва, че не ви да нищо, даже ми каза, че вече за този период от бременността, ако имаше още нещо някъде със сигурност ще се види, но беше категоричен, че всичко е наред и най-вероятно е от някакви сраствания. Каза, че след като е било само малко кафяво и сега няма значи може и да е леко отлепване, което на прегледа каза, че не е притеснително и всичко е наред с бебенцата, но не ме прие, защото нямам течение и всичко изглежда супер. Благодаря Ви, ще пиша какво ще се случи :) На всички пожелавам положителни тестове и успешна бременност :)
« Отговор #485 -: Декември 12, 2014, 12:12:53 pm »
Радвам се че всичко е минало добре,и че ти и бебетата сте добре,дано се оправиш и да нямаш никакви акива симптоми,че да си изкараш една лека и приятна бременност :-)
*
« Отговор #486 -: Декември 12, 2014, 12:53:33 pm »
Balerinka,
страхотно. Сега е време да се наслаждаваш напълно на растящите бонбончета вътре в теб.
Мисля, че най-добре вече да пишеш в бременната тема. Там има много нови бременни, като мен и теб, даже някои от тях са в твоята седмица.
Чакаме те!

26.09.2019
*
« Отговор #487 -: Декември 12, 2014, 15:06:39 pm »
Слънце има ли новини днес ?

Балеринка  едва сега прочетох,а ти вече и преглед си минала и много се радвам ,че всичко е наред.След като доктора те е видял и потвърдил ,че не вижда нищо притеснително се успокой и се радвай на бременността и както е казала Яни споделяй в бременната тема,там ще намериш и други мами,които може би са имали подобни притеснения.Леко бременеене  :)

« Отговор #488 -: Декември 12, 2014, 19:41:52 pm »
И двете са се оплодили :-)))) много съм щастлива. Утре ще ходя за РВМС, в неделя пак ще чакам обаждане от ембриолозите. Ако всичко е наред, във вторник ще правим трансфер. Незнам как на спонтанен цикъл, без никаква стимулация излязоха две, дано поне едното да оцелее. Хубава вечер, момичета :-)
« Отговор #489 -: Декември 12, 2014, 19:43:34 pm »
Слънце ти няма ли да се похвалиш:-)) я кажи получили телефонно обаждане:-))
Balerinka какво е чувството да чакаш близнаци:-) на кой опит се получиха:-)
« Отговор #490 -: Декември 12, 2014, 19:45:31 pm »
Ехаааа бравооо! Много хубаво,дано всичко е наред,и в вторник всичко да мине успешно,и най-вече резултата да е перфектен:-)))))
*
« Отговор #491 -: Декември 12, 2014, 19:51:18 pm »
И двете са се оплодили :-)))) много съм щастлива. Утре ще ходя за РВМС, в неделя пак ще чакам обаждане от ембриолозите. Ако всичко е наред, във вторник ще правим трансфер. Незнам как на спонтанен цикъл, без никаква стимулация излязоха две, дано поне едното да оцелее. Хубава вечер, момичета :-)
Супер, стискам палци и за двете!  :bori_002: :bori_016:
« Отговор #492 -: Декември 12, 2014, 22:36:11 pm »
Благодаря ви момичета :) Да сега съм спокойна и се надявам да минат тези симптоми. Извинявайте, че пиша тук, но съм нова и не знам къде трябваше. А другата тема как се казва за бременните, в която е Яничка?
*
« Отговор #493 -: Декември 12, 2014, 22:53:48 pm »
Balerinka, честито! Спокойна бременност! А ето и темичката http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=50709.360

Слънце, по Коледа може да имаш двойно чудо  :crossfingers:
*
« Отговор #494 -: Декември 13, 2014, 14:25:17 pm »
                 Слънце много се радвам стискам палци и двечките да станат  :crossfingers:.Господ си знае работата  :wink:
« Последна редакция: Декември 13, 2014, 14:35:38 pm от amanda »

« Отговор #495 -: Декември 13, 2014, 22:15:57 pm »
Да са ти живи и здрави дечицата:-) искам и се моля да се чуват само такива неща! Нека се раждат много бебета независимо по естествен начин или с инвитро няма значение само да има радост в живота на хората
« Отговор #496 -: Декември 14, 2014, 11:05:11 am »
Току що ми се обадиха ембриолозите - и двете се делят, но са на 5-6 клетки, а било хубаво да са на 8 на 3-ти ден, явно нещо се забавят в развитието. А вчера (2-ри ден) са били на 2 клетки. Това добре ли е според вас, момичета, не трябва ли на първия ден след пункцията да са на 2 клетки, 2 пронуклеоса, нали това е признак за оплождане, или аз нещо греша? Все си мисля, че реда е: 0 ден - пункция, 1 ден - 2 клетки, 2 ден - 4 клетки, 3 ден - 8 клетки. Ембриоложката ми каза, че в 7.30 ситринта са били на 5-6 и е възможно по-късно през деня да станат на 8, но ми е странно защо на 2-ри ден са били само с 2 клетки.
« Отговор #497 -: Декември 14, 2014, 15:04:57 pm »
Слънцето на мен 1-ви ден ембриончето ми се делеше на 3 клетки, 2-ри-4клетки, 3-ти ден - 8клетки и трансфер.  Желая ти много късмет и вяра.
Момичета, днес ми е 5-ти ден от трансфера. Притеснявам се, че не усещам никаква болка или никакви симптоми, освен подутите гърди, които и преди цикъл  също се подуват. Почнах да се отчайвам...
*
« Отговор #498 -: Декември 14, 2014, 16:38:00 pm »
Феичка, прекалено рано ти е за симптоми и щом нищо не те боли по-скоро всичко е наред, обезпокоително би било ако те боли
не се стресирай и си чакай спокойно теста
успех! :)
*
« Отговор #499 -: Декември 14, 2014, 17:11:14 pm »
Феичка, симптоми не чакай преди теста. При мен даже и сега няма. Ако не беше леко показващото се коремче, изобщо няма как да разбера че съм бременна.
На мен първите симптоми ми се появиха два дни след първият тест (кръвен на 8-ми ден) и бяха главоболие и силно обоняние.

26.09.2019