Благодаря ви за отговора. Аз правих ин витро в Плевен при доктор Стефанов( клиниката на доц. Конова), когато той установи бременността ми каза, че изключваме извънматочна, защото тези симптоми ги имам от почти началото на бременността и той каза има две сакчета с два ембриона и няма как. Утре сутринта съм на лекар в Сф при лекаря, който ме следи и днес, като му се обадих( той ме гледа преди 3 дни и каза, че всичко е наред) и му споделих симптомите си той ми каза да отида утре сутринта в болницата с опция да ме приеме за наблюдение. Юни месец имах една такава бременност нормално забременяване и се разминах без операция и мина. Днес, като звъннах на доктора от Плевен да му кажа какво се случва и какви симптоми имам той ми обясни, че за него 100% няма как да има някъде ембрион при положение, че той е върнал два, видял е две отделни сакчета и два ембриона... Това ме притеснява, че имам такива симптоми и не знам какво да мисля... Аз знам, че не сте лекари, просто може на някой да се е случвало и затова питам...