При мен всичко приключи. Вчера започнаха болки и кафяво зацапване. На ехографа се видя, че е тръгнало да излиза, беше до цервикалния канал. То беше ясно от самото начало, но аз все се надявах да съм изключение от мрачната статистика, но не. Според док, причината е в ембриона, а не в аденомиозата, така че сега трябва да водя борба на два фронта, даже на 3 - и ТСХ-то. Сега ни предстоят гинетични, да видим от там какво ще изкочи.
Момичета, безкрайно ви благодаря за подкрепата. Надявам се да успея да се включа в следващата тема, много се надявам всичко бързо да се нормализира и още края на януари да стартирам отново.
Пожелавам успех на всички, на които им предстой процедура.
Петра, Яничка, Петяни - желая ви безпроблемна бременност и ревлив финал. Стискам ви силно палци.
Петра, вчера си взех имунологичните. Б клетките са се качили още малко, станали са 20 при горна граница 15. Изписано ми е вигантол, омега 3 фортекс, имуновенин, октагам. Но при мен и накакви Супресор/ цитотоксик Ц клетки пък са занижени, та незнам терапията за кое от двете е. Но питах д-р Персенска и тя каза, че не това е причината за аборта и тези изменения не били фатални. Написали са и нещо " определяне на sFlt1, PIGF в 7 г.с., но това не го разбрах. Успех.