Май съм объркала диагнозата снощи, ама с кръв и болки, какво да си помисля. Сутринта имаше кафяво слабо течение, смесено с утрогестана и силните болки си продължаваха. Резултата след чуване с докторката и преждевременен кръвен тест беше "Честито бременна си... Дано не са се хванали повече от два" и бета ЧХГ 217 на осми ден от трансфера. Та да се отчета за тримесечието - началото на октомври - отрицателен тест след второ ин-витро и края на октомври - положителен резултат от трансфер на 3 "размразени" ембриона. Фраксипарина остава, естрофема, дуфастона и нош-па са увеличени. И понеже трудно вдявах какво чувам по телефона и вече звънях да уточнявам разни лекарства, сега съм отново в неведение. Главата ми помни в понеделник да си направя уринарния тест и да отида на преглед, а в бележката, където съм си драскала променените дози пише да отида на преглед една седмица след уринарния. Май ще се обаждам пак. Ама е логично поне след една седмица закъснение да се гледа за плодни сакове, нали?
Сега да съм си почивала и да се пазя от грипозни. Как се постига това, като съм на работа и не се възползвах от още една седмица болничен, която ми предложиха? Дано болките и течението спрат, защото в момента май обезболяващото ги потиска.