0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - октомври,ноември,декември 2014г
« Отговор #280 -: Октомври 28, 2014, 19:37:25 pm »
Май съм объркала диагнозата снощи, ама с кръв и болки, какво да си помисля. Сутринта имаше кафяво слабо течение, смесено с утрогестана и силните болки си продължаваха. Резултата след чуване с докторката и преждевременен кръвен тест беше "Честито бременна си... Дано не са се хванали повече от два" и бета ЧХГ 217 на осми ден от трансфера. Та да се отчета за тримесечието - началото на октомври - отрицателен тест след второ ин-витро и края на октомври - положителен резултат от трансфер на 3 "размразени" ембриона. Фраксипарина остава, естрофема, дуфастона и нош-па са увеличени. И понеже трудно вдявах какво чувам по телефона и вече звънях да уточнявам разни лекарства, сега съм отново в неведение. Главата ми помни в понеделник да си направя уринарния тест и да отида на преглед, а в бележката, където съм си драскала променените дози пише да отида на преглед една седмица след уринарния. Май ще се обаждам пак. Ама е логично поне след една седмица закъснение да се гледа за плодни сакове, нали?
Сега да съм си почивала и да се пазя от грипозни. Как се постига това, като съм на работа и не се възползвах от още една седмица болничен, която ми предложиха? Дано болките и течението спрат, защото в момента май обезболяващото ги потиска.
« Отговор #281 -: Октомври 28, 2014, 19:49:55 pm »
За трети път се пробвам да пиша, че нещо нета постоянно ме изхвърля. Имам плоден сак и жълтъчно мехурче, не ми спряха утрогестана, даже ми сложиха и един прегнил, не разбрах защо. Въпреки лошия резултат от ЧХГто, казаха че поне още седмица трябва да слагам утрогестана и в понеделник съм на преглед да търсим ембрионче и сърце, ако няма - спирам лекарствата. И ЧХГ вече не мога да пускам, защото резултата няма да е достоверен. Пак чакане. Това състояние да не знам бременна ли съм или не ме съсипва психически.
*
« Отговор #282 -: Октомври 28, 2014, 20:04:47 pm »
За трети път се пробвам да пиша, че нещо нета постоянно ме изхвърля. Имам плоден сак и жълтъчно мехурче, не ми спряха утрогестана, даже ми сложиха и един прегнил, не разбрах защо. Въпреки лошия резултат от ЧХГто, казаха че поне още седмица трябва да слагам утрогестана и в понеделник съм на преглед да търсим ембрионче и сърце, ако няма - спирам лекарствата. И ЧХГ вече не мога да пускам, защото резултата няма да е достоверен. Пак чакане. Това състояние да не знам бременна ли съм или не ме съсипва психически.
Здравей, от всичките ти постове до тук, съдя че си много стресирана. СПРИ да се притесняваш! С негативните си мисли ще предизвикаш нещо лошо да ти се случи. Разведри се понякакъв начин - купи си нова дреха, направи си прическа, вървете някъде за уикенда с мъжа ти. Каквото има да става ще стане и ти не можеш да го промениш. Успокой се!
« Последна редакция: Октомври 28, 2014, 20:06:35 pm от kati_vm »
« Отговор #283 -: Октомври 28, 2014, 20:11:05 pm »
Слънце, знам че ти е тежко с това чакане, kati_vm е права каквото има да се случва ще се случи. Вярвай, че нещата ще се развият в добра насока и всичко ще бъде наред, ще видиш. :)
« Отговор #284 -: Октомври 28, 2014, 21:09:50 pm »
И ЧХГ вече не мога да пускам, защото резултата няма да е достоверен. Пак чакане. Това състояние да не знам бременна ли съм или не ме съсипва психически.
Slanceto, кръвния тест отчита бета ЧХГ, а прегнила съдържа алфа ЧХГ, така че кръвния ще е верен. Уринарния няма да бъде. Пожелавам ти успех :) Дано бебето здраво се хване и си стои вътре до термин!
Garo, честита прекрасна новина!
« Отговор #285 -: Октомври 29, 2014, 06:08:19 am »
Слънчице, и другите са ти казали, най-добре е да си спокойна. Знам, че не е възможно, но поне малко трябва да спреш да се тревожиш.
За ЧХГ-то можеш да го пускаш, при мен 36 часа след 5000 единици Прегнил (без бременност) ЧХГ беше само 102 единици (или 105, не помня вече), така че при твоите 1000 и нещо няма да повлияе.

Всички сме с теб  :bighug:
« Отговор #286 -: Октомври 29, 2014, 08:02:05 am »
Много ви благодаря за подкрепата, момичета. Прекрасно е, че го има този форум, малко по-лесно се преживяват нещата, като има с кой да ги споделиш и който знае най- добре как се чувстваш.
*
« Отговор #287 -: Октомври 29, 2014, 10:18:33 am »
Слънце сега прочетох,бъди наистина по-спокойна така ще си погнеш и на теб и на малкото нещо в теб да бъде всичко нормално.Всички сме минали през различни трудности и знаем какво е на самите нас и другите дето те успокояват,но за това сме тук да се подкрепяме и да се справим заедно с проблемите си.Ще имав понеделник и сърчице и всичко ,с теб сме   :hug2:

Garo видя ли мислиш си лошо ,а то най-хубавото,стискам палци и при теб всичко да е наред  :crossfingers:

« Отговор #288 -: Октомври 29, 2014, 13:29:15 pm »
Здравейте момичета записвам се да ви следя.Предстои ми стимулация в началото на ноември това ми е трети опит.По дълъг протокол съм на 3 октомври първи ден от менструацията и ми сложиха блокираща инжекция Daronda 3.75(лукрин депо) но стимулацията ми с Менопур започва на 8 ноемри някой имал ли е такъв протокол струва ми се доста странен.
« Отговор #289 -: Октомври 29, 2014, 16:19:18 pm »
Garo, стискам палци всичко да е наред.
Аз днес направо не мога да се позная.  8O Не знам от хормони ли от какво е, но съм станала кълбо от нерви. За най малкото вдигам такъв скандал, че направо се плаща. Ако е така през цялата бременност тежко и горко на околните. :)
« Отговор #290 -: Октомври 29, 2014, 17:48:26 pm »
Добре дошли на новите момичета,пожелавам ви успешни процедури.
Garo каква страхотна новина/както и преполагах :o/Много се радвам за теб!
« Отговор #291 -: Октомври 29, 2014, 17:51:11 pm »
Здравейте и от мен :)

Аз вчера бях на преглед и видяхме един плоден сак. Но днес имам леки болки в корема ниско , като пред менструация и се притеснявам. За разлика от другите аз изобщо не смея да си пускам кръвни тестове , защото като знам как преживях първия тест... до като излезе резултата се разтреперих като лист.
Искам да попитам все пак , ако евентуално се случи нещо лошо , то непременно ли ще бъде съпроводено от силни болки и кръвотечение ?
Желая успех на всички !
*
« Отговор #292 -: Октомври 30, 2014, 17:56:44 pm »
Благодаря, момичета. Засега няма кървене, но продължава кафяво зацапване, което тръгва при движение. Иначе болките в корема не изчезват и не мога да преценя дали са по-слаби, защото принципно са намалели или е ефект от но-шпа. Сега имам и болки в гърдите. Благодарение на всички кихащи и кашлящи в метрото и моят хроничен синузит, вече образувах секрет в синусите и сега се боря с чай от липа и пчелен клей. Дано не се влоши до събота.
Ами, ако резултата ми се промени, ще се отчета пак тук. В противен случай ще се преместя в следващата тема.
Стискам палци на всички! Струва ми се, че това е едно доста плодовито тримесечие  :)
*
« Отговор #293 -: Октомври 30, 2014, 18:02:54 pm »
Garo, използвай маска в метрото. Аз никъде не излизам без маска и изобщо не ми пука как ме гледат :-)))

26.09.2019
« Отговор #294 -: Октомври 30, 2014, 19:27:00 pm »
Да попитам момичетата видели вече положителен тест, кога се появиха първите симптоми от бременността? Знам, че някой нямат никакви симптоми, при други започват по късно, но се притеснявам, че вече съм в 6 г.с. и за радост или не, нищо не усещам. Нямам болки, прословутото сутришно гадене го няма. Освен леко подутия корем, нищо друго няма. Най-много ме притеснява, че гърдите като че ли леко се поотпуснаха и не ме болят. Абе все да има за какво да се притеснявам.
*
« Отговор #295 -: Октомври 30, 2014, 19:29:28 pm »
petraDi, може би ще ти е интересно да препрочетеш темата за началните симптоми. Аз вчера това правих. И при мен няма никакви симптоми, даже и корема ми спадна. Това че 20... други момичета са повръщали, не означава че и ние трябва да го правим.

26.09.2019
« Отговор #296 -: Октомври 30, 2014, 19:32:21 pm »
Така е права си, но както казват на "страха очите са големи".
« Отговор #297 -: Октомври 30, 2014, 20:15:38 pm »
Аз също нямам кой знае какви симптоми, гърдите леко са ми напрегнати и тази болка долу ниско дето имам от два дни , но за нея мисля утре да се обадя на доктора. Иначе вместо да ми се гади аз си имам апетит :)
« Отговор #298 -: Октомври 31, 2014, 17:21:50 pm »
записвам се в темичката. Много позитивна и много ми повдигна духа, че се бях сдухала.

в стимулации съм, но не очаквам много фоликули.

На 4-ти ден от стимулацията: десен: 2 по 10 мм и 3 по 6 мм; ляв май бяха 3 по 6 мм. По грешка си бих двойно по-малки дози в началото, но вече ги коригирахме.

Първо инвитро ми е и съм се ошашкала тотално.
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)
*
« Отговор #299 -: Октомври 31, 2014, 18:14:18 pm »
Маги нека и да е последно, на всички успешни процедури  :P