0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - октомври,ноември,декември 2014г
« Отговор #220 -: Октомври 21, 2014, 19:28:34 pm »
slanceto2: за утрогестана има значение само ако го взимаш през устата.

*
« Отговор #221 -: Октомври 22, 2014, 13:23:52 pm »
Момичета аз съм в лек шок. ЧХГ в събота беше около 100, което по мои изчисления значеше, че до днес трябваше да е стигнало към 400-600, а то е 1186. Това нормално ли е според вас?

И още нещо, защото междувременно говорих с Малена. Разбрахме се, че няма да пътувам до Варна, защото пътя си е много и затова трябва да отида на преглед в София. Тя каза, че предпочита да отида в някоя от ин витро клиниките. Къде според вас мога да отида?
« Последна редакция: Октомври 22, 2014, 13:47:57 pm от yanicka »

26.09.2019
*

Sweet Angel

• **
  • 118
  • "Победата обича подготвените"
« Отговор #222 -: Октомври 22, 2014, 13:36:25 pm »
Здравейте момичета, позволете ми да се присъединя към вас. Предстои ми първи опит инвитро на ЕЦ в началото на ноември. Вчера пуснахме изследвания за хламидия, серология и микробиология. Серологията и на двама ни е отрицателна, очаквам резултатите и от другите изследвания. Притеснена съм, защото пипнахме някакъв грипен вирус. Лекуваме се с хомеопатия, чайове и парацетамол, с надеждата че няма да повлияят на изследванията. Съмнявам се обаче, че заради приема на тези лекарства цикъла ми ще подрани с ден-два. Отложихме инвитрото, което бяхме планували за миналата година, защото се оказа че имам високо кръвно. Сега вече имаме зелена светлина да действаме и ще сменяме терапията в движение, в случай че имаме положителен резултат. Желая успех на всички и стискам палци за положителни резултати :goodluck:
« Отговор #223 -: Октомври 22, 2014, 14:42:49 pm »
Здравейте момичета!!! имам проблем, 13-ти ден след трнсвер съм и ме боли доста в коремната област.Нормално ли е това.Боли секаш ще ми дойде.
*
« Отговор #224 -: Октомври 22, 2014, 15:09:05 pm »
Момичета аз съм в лек шок. ЧХГ в събота беше около 100, което по мои изчисления значеше, че до днес трябваше да е стигнало към 400-600, а то е 1186. Това нормално ли е според вас?

И още нещо, защото междувременно говорих с Малена. Разбрахме се, че няма да пътувам до Варна, защото пътя си е много и затова трябва да отида на преглед в София. Тя каза, че предпочита да отида в някоя от ин витро клиниките. Къде според вас мога да отида?
Здравей Яничка, може и двете бебчета да са се хванали. Не се притеснявай. Върви към петък да те видят. Клиника не мога да ти препоръчам, но ти си за рутинен преглед тъй че която и да избереш не мисля, че ще сгрешиш.
*
« Отговор #225 -: Октомври 22, 2014, 16:13:19 pm »
yanicka и според мен май са се хванали двечки.От твоята клиника не те ли насочиха при кой точно в София да отидеш?Кога ти казаха да се прегледаш?Мисля че където и да избереш трябва да си запишеш час за това се съобрази и с това при избора ти на клиника  :wink:

verceto79 на кой ден е бил трансфера, дай повече инфо,теста за кога е?Пиеш ли Нош па,това е което може да ти облекчи,а ако е много нетърпимо и имаш други притеснения по-добре говори с лекря ти.

« Отговор #226 -: Октомври 22, 2014, 17:41:55 pm »
Къде според вас мога да отида?

Имаш си две бебета, явно  :D
Отиди в Щерев - обади се по телефона, обясни за какво става дума. Мога да ти препоръчам д-р Иван Димитров.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #227 -: Октомври 22, 2014, 17:45:54 pm »

във всяка инвитро клиника можеш да отидеш, пък и не само там. добри гинеколози и УЗ специалисти има и на други места.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #228 -: Октомври 22, 2014, 17:53:48 pm »
Благодаря ви момичета!
Записах час в клиниката на Владимиров, но ще отида и в Щерев. Винаги е добре човек да има мнение от две места.
Попитах за препоръки, тъй като от 2 години не живея в България и вече доста неща съм забравила.
А иначе в моята клиника не ми препоръчаха никой конкретно, просто казаха да е в ин витро клиника.
amanda, казаха ми след 14 дни, но не смятам да чакам толкова.

26.09.2019
*
« Отговор #229 -: Октомври 22, 2014, 18:17:36 pm »
Благодаря ви момичета!
Записах час в клиниката на Владимиров, но ще отида и в Щерев. Винаги е добре човек да има мнение от две места.
Попитах за препоръки, тъй като от 2 години не живея в България и вече доста неща съм забравила.
А иначе в моята клиника не ми препоръчаха никой конкретно, просто казаха да е в ин витро клиника.
amanda, казаха ми след 14 дни, но не смятам да чакам толкова.
Чудесно, тогава чакаме добрите новини с нетърпение  :wink:

« Отговор #230 -: Октомври 22, 2014, 18:39:22 pm »
И аз да питам нещо, кога започват да се появяват симптомите на бременността, като гадене, повръщане и т.н? То е ясно, че няма да си успокоя до прегледа, ама все си мисля, че нещо не е наред след като нищо не усещам, даже и ПМС вече ги няма. Ако не са стойностите на чхг даже няма де сетя че може да съм бременна.
« Отговор #231 -: Октомври 22, 2014, 19:04:48 pm »
petraDi, не се притеснявай за симптомите! Някои мами тук са казвали, че са имали абсолютно безсимптомна бременност, което хич не е лошо  :wink: Аз започнах да повръщам от осма седмица и  не спрях до шестнайста, а някои повръщат и по-дълго. Не го мисли. Радвай се, че ПМС болките ги няма - малко ли си ги търпяла. И при мен изчезнаха 10-ина дни след закъснението. Аз преди си мислех, че като съм бременна нещо все трябва да ме боли, за да знам, че всичко е наред. Бременей си спокойно, екстрите няма да те подминат  :wink:
*
« Отговор #232 -: Октомври 22, 2014, 19:14:59 pm »
Цитат на: petraDi link=topic=50673.msg1069126#msg1069126 date=141мисл2
И аз да питам нещо, кога започват да се появяват симптомите на бременността, като гадене, повръщане и т.н? То е ясно, че няма да си успокоя до прегледа, ама все си мисля, че нещо не е наред след като нищо не усещам, даже и ПМС вече ги няма. Ако не са стойностите на чхг даже няма де сетя че може да съм бременна.
Здравей, не се притеснявай не са задължителни симптомите. Важно е да мислиш позитивно!
« Отговор #233 -: Октомври 22, 2014, 19:23:09 pm »
Петра и аз все това се питам, защо нямам никакви симптоми и аз чакам да започне да ми се гади  :D, че да повярвам.
Иначе, нали вчера ви се оплаках, че ми причерня, отдадох го на утрогестана, но днес въпреки, че не пих утрогестан, пак по едно време взе да ми се замайва и да ми притъмнява. Явно кръвното ми играе. И ми е много отпаднало, гърба и врата са ми схванати. Възможно ли е да са симптоми на извънматочна?
И недай си боже, ако се окаже вярно и по спешност трябва да постъпя в болница, как мислите момичета, мога ли да отида в Надежда или  там нямат спешен център и трабва да ходя в някоя АГ? Никой лекар не познавам по АГтата и представа си нямам, ако стане нещо, на къде да хвана.

Момичета, а какво мога да пия при силно главоболие? След обяд ме заболя главата, но сега вече е нетърпимо, чак ми се гади от болка.
« Последна редакция: Октомври 22, 2014, 20:41:57 pm от slanceto2 »
*
« Отговор #234 -: Октомври 22, 2014, 21:01:44 pm »
Момичета, а какво мога да пия при силно главоболие? След обяд ме заболя главата, но сега вече е нетърпимо, чак ми се гади от болка.

Главоболието е симптом. И аз съм така от няколко дни, особено силно е последните два дни. Доколкото знам може да се пие само Парацетамол. Аз нищо не взимам, защото така или иначе от Парацетамола няма да ми мине. Най-добре да легнеш за малко в тъмна и тиха стая.

26.09.2019
*
« Отговор #235 -: Октомври 22, 2014, 22:03:27 pm »
Slanceto2, в Надежда можеш да отидеш по всяко време на денонощието, имат спешен кабинет.
Не знам защо постоянно си мислиш за признаци за извънматочна бременност.
Всички симптоми, които изброяваш, ме съпътстваха с втората ми бременност, но за миг не съм си помислила за някакви проблеми и до момента всичко е ОК с бебчо.
Пожелавам ти същото развитие като при мен  :)

*
« Отговор #236 -: Октомври 23, 2014, 13:13:27 pm »
slanceto2 и аз не знам защо постоянно си мислиш за извънматочна бременност.Всичко е наред.

Аз пък не веднъж за не знам кой път ще кажа,че нямах абсолютно никакви симптоми когато видях положителния тест и така до края,само 2 пъти ми се случи за 1-2 дни да имам гадене/ вече знаех ,че съм бременна/ и това е.След теста нямах апетит и до 3м. не ядях много,но после си наваксах. :lol: .
Така ,че мили бъдещи мами наслаждавайте се на бременността и не търсете симптоми,всичко е много индивидуално може да има ,а може и да няма.Пожелавам ви леки месеци да имате. :wink:

« Отговор #237 -: Октомври 23, 2014, 13:20:42 pm »
Днес на прегледа се видя една точица. След 10 дни живот и здраве за сърчице. :D
*
« Отговор #238 -: Октомври 23, 2014, 13:59:36 pm »
petraDi прекрасни новини Честито!
Следващият път ще чуеш най-сладкия звук  :heartbeat:

*
« Отговор #239 -: Октомври 23, 2014, 14:08:43 pm »
Слънцето, ще я бъде  :D И аз тръгнах от много ниски стойности на кръвния тест, но нещата се случиха  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin