Catcat, много благодаря. Имаме нужда от такава подкрепа.
На мен снощи ми свърши утрогестана и сутринта го взех от аптеката и го изпих през устата. Час по-късно ми стана много лошо, взе да ми причернява, да ми се вие свят. Много се уплаших. Сега вече съм по-добре. Нормално ли е да ми стане така от утрогестана или не е в него причината. Все ме е страх от извънматочна, знам че при нея даже се стига до колапс.
Иначе нямам абсолютно никакви симптоми, а вече съм 18ти ден след ЕТ и 6ти ден закъснение на цикъла. И най - ме притеснява това, че гърдите ми нито са подути, нито болезнени, а по принцип около седмица преди цикъл ми стават огромни и много болезнени. Това, че нямам признаци не ми дава да повярвам, че все пак съм бременна.
А ЧХГто онзи ден ми беше 220 и тъкмо се зарадвах, че се е позабързало, удвояваше се на 32 часа, сутринта го изледвах - 365, т.е. удвоява се вече на 58 часа, нещо се е позабавило тези 2 дни, пак да има за какво да де притеснявам. Момичетата, които сте минали по този път, на еднакъв интервал ли ви се удвояваше или е нормално да има някакви разлики?