0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - октомври,ноември,декември 2014г
« Отговор #60 -: Октомври 08, 2014, 19:41:01 pm »
Момичета, не си спомням точно дозата на Но-Спа която ми казаха днес. Колко мога да пия и през какво време. Още като се прибрах и ме почнаха едни пробождания в корема. Дали е нормално?

26.09.2019
« Отговор #61 -: Октомври 08, 2014, 20:46:59 pm »
Момичета, не си спомням точно дозата на Но-Спа която ми казаха днес. Колко мога да пия и през какво време. Още като се прибрах и ме почнаха едни пробождания в корема. Дали е нормално?

Три пъти по 2 хапчета е обичайната доза. Пробожданията са нормални.

Много късмет  :bighug:
« Отговор #62 -: Октомври 09, 2014, 07:59:41 am »
Аз съм 6ти ден след ЕТ на спонтанен цикъл и не усещам абсолютно нищо, даже и гърдите не ме болят, а очаквах от утрогестана да ме заболят  :? Незнам какво да мисля и вече нямам търпение да дойде теста. Броя дните, а има още толкова много  :(
*
« Отговор #63 -: Октомври 09, 2014, 08:03:05 am »
Ох, на мен ми е 4-ти ден е също нищо не усещам, само малко ме боли кръста, но нямам ПМС, както преди трансфера.Дано да успеем !!! stork-boy
« Отговор #64 -: Октомври 09, 2014, 09:37:00 am »
И аз съм така, днес е 5 ден след трансфер и нищо не усещам :( Имах първите дни болки в яйчниците, но вече и те отминаха. Едниствено леко болезнените гърди при допир, но предполагам е от утрогестана.  :(
*
« Отговор #65 -: Октомври 09, 2014, 10:13:42 am »
Аз сутринта се събудих без никаква болка за разлика от вчера, но пък се чувствам по-добре защото ми беше доста притеснено заради тези придърпвания. А болката в гърдите е от утрогестана. Моите не мога да ги пипна.

Три пъти по 2 хапчета е обичайната доза. Пробожданията са нормални.

Много късмет  :bighug:

Мерси много!

26.09.2019
« Отговор #66 -: Октомври 09, 2014, 10:45:09 am »
Момичета не се филмирайте в търсене на симптоми....няма такива,а и да има обикновено са от утрогестана и естрофема :lol: знам,че е трудно,но се опитайте да не го мислите,вършете си задълженията,даже и си ходете на работавместо да сте в болничен у дома и да търсите симптоми :lol: успешния ми 5 опит бе точно такъв,тичане и излизане от работа за прегледи и трансфер,не спрях да работя,завъртя си ме ежедневието и резултата е 34 г.с. пожелавам на всички ви тази радост.. :)
*
« Отговор #67 -: Октомври 09, 2014, 11:06:27 am »
И аз нямах абсолютно никакви симптоми. Дори бях убедена, че и този опит ще ми бъде неуспешен, защото ембрионите не бяха добри, нооооо.... вече съм в 31-ва седмица.
Много хубава групичка сте заформили и всички ви очакваме в бременната тема.
Много късмет на всички и търпение до тестовете  :)

« Отговор #68 -: Октомври 09, 2014, 12:15:00 pm »
Здравейте момичета :)
Включвам се и аз при вас. В понеделник ми беше пункцията. Извадиха ми 11 яйцеклетки, 10 узрели, 10 се оплодиха , а 2 с лошо качество. Доктора ми каза, че е най-добре да ги изчакаме до 5 ден, и евентуално в събота трансфер. Това ми е първи опит ин витро и трески ме тресат. Страхувам се много дали ще оцелеят до бластоцист , а и от самия трансфер, болезнен ли е, и изобщо как минава...
« Отговор #69 -: Октомври 09, 2014, 12:22:18 pm »
Трансфера не е болезнен нищо не се усеща  :) спокойно всичко ще е наред имаш достатъчно яйцеклетки и ако всички са наред,което ти пожелавам,ще имаш даже и за замразяване...късмет
*
« Отговор #70 -: Октомври 09, 2014, 12:22:38 pm »
petqni изобщо недей да се притесняваш от трансфера. На мен също ми е първо ин витро и мен ме беше страх, но единственото което беше "страшно" е това че ти се пишка малко повече. Аз си мислех, че няма да издържа да лежа след трансфера и веднага ще отида до тоалетната, но издържах без проблем.
Така че спокойно. Трансфера е най-леката и най-приятната част според мен :-)))
Успех и чакаме трансфера ти на 5-ти ден.

26.09.2019
« Отговор #71 -: Октомври 09, 2014, 12:41:57 pm »
Благодаря ви  много, че така бързо се отзовахте да ме успокоите малко. Аз наистина много се надявах да имам за замразяване и дано има
Друго което ми се иска да знам е колко време след трансфера не мога да пътувам. Аз живея на 160км от клиниката , за около три часа мога да си бъда в къщи и да съм поне една идея по-спокойна.
*
« Отговор #72 -: Октомври 09, 2014, 12:47:01 pm »
petqni аз започнах с 9 яйцеклетки, много добри по мнението на лекарите. До вчера (тогава ми беше трансфера) бяха останали 3. Две от тях върнахме. Вчера изобщо не се говореше за замразяване. И както си лежа днес ме споходи най-прекрасното обаждане. Оказа се, че тази която оставихме и още една са тръгнали и имаме двечки за замразяване. Така че спокойно. Съвсем скоро ще видиш как всичко ще се нареди прекрасно.
Момичето, което вчера беше на трансфер с мен е от Бургас, а клиниката ни е във Варна. След трансфера тя си тръгна към Бургас. Но според мен най-добре е да говориш с лекаря си затова.
Аз например също не съм от Варна и ще се прибирам чак във вторник. Това е по съвет на лекаря ми. Така че според мен твоят лекар може да ти каже най-добре.

26.09.2019
*
« Отговор #73 -: Октомври 09, 2014, 14:41:21 pm »
Момичета не търсете симтоми да ви кажа и аз  :wink:,може и да има симптоми може и да няма ,каквото е станало станало.Също като другите момичета ще ви посъветвам не се влежавайте много ,водете си нормален начин на живот, освен ако лекаря ви не е препоръчал друго.Пробвала съм и двете е последния път лежах 3 дни и след 2 пък си отидох на работа точно тогава беше успешен.

petqni ако ще си по-спокойна питай лекаря си.Иначе аз също горе-долу толкова километри съм пътувала винаги след трансфер,само първия път стоях една вечер на хотел,но не видях смисъл.Късмет  :)

« Отговор #74 -: Октомври 09, 2014, 14:53:34 pm »
омичета,здравейте!Искам да ви питам трябва ли да се притеснявам, ако ЧХГ-то не се удвоило,имам предвид не напълно,както е "по книга".На 12 ден след трансфер на бластоцист: ЧХГ- 513, след 48 часа,на 14 ден след трансфера е 958....не е точно двойно...какво ще кажете?
*
« Отговор #75 -: Октомври 09, 2014, 15:02:59 pm »
Честито миличка  :bighug:
Аз мисля,че е добре и нямаш място за притеснение.Успешен финал  и дано да поведеш крак за много положителни тестове

« Отговор #76 -: Октомври 09, 2014, 15:25:11 pm »
sunguard_83, честито и от мен :bighug:  Добре започваме темичката, дано продължат да валя положителни тестове :D
*
« Отговор #77 -: Октомври 10, 2014, 13:09:01 pm »
Да попитам- имам останал естрофем от миналата година, срока му на годност е до 2016г., пила съм няколко хапчета от него, може ли сега пак да го ползвам?
*
« Отговор #78 -: Октомври 10, 2014, 13:11:29 pm »
Е, щом е в срок на годност, няма никакъв проблем.
По слънчевата страна на улицата
« Отговор #79 -: Октомври 11, 2014, 08:38:36 am »
Чакащите момичета, как сте? Как минават дните ви? Аз продължавам да не чувствам нищо. По принцип гърдите ми стават подути и болезнени седмица преди цикъл, а сега нищо. А уж и от утрогестана трябва допълнително да се подуват. А дните ми минават безкрайно бавно. Въпреки, че си ходя на работа, само в това мисля. Даже вчера се бях засилила днес да правя кръвен, но се отказах и реших да изчакам до понеделник, тогава ми е 10 ден, дано да покаже, че не се издържа вече.