Благодаря, Алекс. Мен това, че постоянно си поставям някакви цели, постоянно правя изследвания, чакам резултати, това ме крепи, да не се срина психически. Някакси знам, че правя нещо, иначе, чакането ме убивя. Сега след спонтанния аборт пуснах и кариотип, защото да стоя в неведение и да се надявям да е било случайност и следващия опит да ми е успешен, не ме успокоявя. Мен все ме гложди мисълта, че има някакъв генетичен проблем при мен, та ще видим, дано да не съм права.
Фейчка, друго, което отчитам като възможна причина при мен е ТСХ. Преди първия опит, когато не се оплоди ми беше 2.66. Начев беше против да правя опит, каза че си го обричам на неуспех, но аз настоях и понеже съм на спонтанен, без стимулаци той склони, но каза, че си е на моя отговорност.
Две седмици преди втория ми опит (този, който завърши със спонтанен) ТСХ ми беше 3. Начев ми вдигна ударно дозата, за да може за две седмици, докато направя опита да е паднал, но все си мисля, че то си е оказало влияние на яйцеклетката от по-рано. Надявам се в ТСХ да ми е проблема и да не е генетичен. Ти, ако не си изледвала хормони на щитовидната е хубаво да ги пуснеш и тях.