0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - октомври,ноември,декември 2014г
« Отговор #120 -: Октомври 13, 2014, 11:05:12 am »
Вече няма смисъл да питам з-то болките ми спряха,но ни бяха казали да пием при болка -ако знаех че и контракции се получавало щях да си купя но-шпа на 100%.На 11.10.направих дълга 9 часова разходка по моловете без да спирам  дори и да ям и почти спря чувствителността на гърдите,вчера 5-часова такава и днес вече не ме болят гърдите.Знаете ли някой с положителен тест след спиране чувствителността на гърдите(големи грешки направих)?Пия и естрофем и утрогестан в същото време.И още една -никой не ни каза за белтъчна диета,а сега чета че мн.момичета я правят,а аз ядох огромна салата прясно зеле на 2-и ден след трансфера-не можех да се изправя от тежина и болки ниско долу,едвам вървях.Моят уринен тест трябва да е на 17.10.14.При зацапване ни казоха да увеличим утрогестана от 3х2на 3х3.

« Отговор #121 -: Октомври 13, 2014, 11:09:31 am »
Вече няма смисъл да питам з-то болките ми спряха,но ни бяха казали да пием при болка -ако знаех че и контракции се получавало щях да си купя но-шпа на 100%.На 11.10.направих дълга 9 часова разходка по моловете без да спирам  дори и да ям и почти спря чувствителността на гърдите,вчера 5-часова такава и днес вече не ме болят гърдите.Знаете ли някой с положителен тест след спиране чувствителността на гърдите(големи грешки направих)?Пия и естрофем и утрогестан в същото време.И още една -никой не ни каза за белтъчна диета,а сега чета че мн.момичета я правят,а аз ядох огромна салата прясно зеле на 2-и ден след трансфера-не можех да се изправя от тежина и болки ниско долу,едвам вървях.Моят уринен тест трябва да е на 17.10.14.При зацапване ни казоха да увеличим утрогестана от 3х2на 3х3.

Не уринен, а кръвен тест направи. С уринния рискуваш да е фалшиво отрицателен.
Чувствителността на гърдите се променя през бременността, ту я има, ту изчезва (за справки в бременната тема). нищо не е загубено, така че - споко. Кой ден ти е днес и на кой ден е правен трансфера?
*
« Отговор #122 -: Октомври 13, 2014, 11:13:28 am »
Ами не мисля, че е рано, все пак трансфера беше на 5-ти ден.Никак не  ми се живее с някакви илюзии, ще го повторя в сряда, но не съм оптимист.
А когато си записвате час след неуспешен опит, на регистратурата какво казвате- за коментар, за преглед?
« Последна редакция: Октомври 13, 2014, 11:17:56 am от Lilka N. »
« Отговор #123 -: Октомври 13, 2014, 11:39:32 am »
Ами не мисля, че е рано, все пак трансфера беше на 5-ти ден.Никак не  ми се живее с някакви илюзии, ще го повторя в сряда, но не съм оптимист.
А когато си записвате час след неуспешен опит, на регистратурата какво казвате- за коментар, за преглед?

За коментар. А кой ден ти е, все пак?
*
« Отговор #124 -: Октомври 13, 2014, 11:40:41 am »
8-ми ден.
« Отговор #125 -: Октомври 13, 2014, 11:42:16 am »
Да, нисичко е. Възможно е да е имало имплантация, но да е спряло да се развива. Има шанс и да продължи да расте, но не е голям. Все пак звънни в клиниката и попитай дали да го повтаряш в сряда или да спираш още днес с лекарствата.
*
« Отговор #126 -: Октомври 13, 2014, 11:46:19 am »

Чувствителността на гърдите се променя през бременността, ту я има, ту изчезва (за справки в бременната тема). нищо не е загубено, така че - споко. Кой ден ти е днес и на кой ден е правен трансфера?
29.09-10000ед.хориомон.Пункция на 01.10,трансфер на 03.10.казаха ми шуарчек на 17.10.Вчера звънях за да си направя кръвен но ми се скараха(не дават гаранция да е точен теста) и казоха да си чакам датата 17.10.
Не уринен, а кръвен тест направи. С уринния рискуваш да е фалшиво отрицателен.
« Последна редакция: Октомври 13, 2014, 11:50:42 am от zyza »

« Отговор #127 -: Октомври 13, 2014, 12:22:22 pm »
Съгласна да чакаш до 17-ти, но направи кръвен, не уринен. Аз ще им се карам на тези хора, как така не дават да си направиш тест?! Пусни го на друго място, тогава. Днес ембрионите ти са на 12 дни, наистина е рано.

Къде правиш процедурата?
« Отговор #128 -: Октомври 13, 2014, 12:30:15 pm »
Момичета , аз не съм правила тест днес.  Страх ме е :(. Утре или сряда кръвен,  а петък sure check, както ми казаха в клиниката.  Успех на всички :)
*
« Отговор #129 -: Октомври 13, 2014, 13:23:57 pm »
Съгласна да чакаш до 17-ти, но направи кръвен, не уринен. Аз ще им се карам на тези хора, как така не дават да си направиш тест?! Пусни го на друго място, тогава. Днес ембрионите ти са на 12 дни, наистина е рано.

Къде правиш процедурата?

*
« Отговор #130 -: Октомври 13, 2014, 13:35:00 pm »

Къде правиш процедурата?
Аз бях в АГ Варна.Днес летя и няма време за тестове вече тук !Благодаря ти "малко зайче"вдъхна ми малко надежда за тези мои симптоми!

*
« Отговор #131 -: Октомври 13, 2014, 15:39:32 pm »
slanceto2 и аз да питам как си днес спря ли зацапването?Стискам палци за сряда  :crossfingers:

Lilka N. наистина е нисичко,но на твое място бих го повторила,а и little_rabbit добре те е посъветвала звънни в клиниката и питай.

mimito123456 на теб кой ден ти е днес ,не се страхувай мила кураж и надежда  :hug2:

Някой друг днес за тест или всички за сряда се строихте  :lol:,дано да ни зарадвате всичките на един път.

sunguard_83 как си, какво стана с теста, правили пак или говори с лекаря си?
« Последна редакция: Октомври 13, 2014, 15:44:33 pm от amanda »

« Отговор #132 -: Октомври 13, 2014, 17:49:44 pm »
Момичета, аз май няма да дочакам теста в сряда :(, от обяд са ме почнали едни ПМС, че не знам къде ще му излезе края. Никой друг ли не се престраши днес за тестче?
*
« Отговор #133 -: Октомври 13, 2014, 17:59:02 pm »
petraDi, аз съм чела че симптомите на ПМС и бременност могат много да си приличат.
Така че спокойно си изчакай срядата, а ние стискаме палци.

26.09.2019
« Отговор #134 -: Октомври 13, 2014, 18:07:02 pm »
yanicka ти имаш ли някакви симптоми?
Аз днес нямам никакви оплаквания , но за сметка на това пък съм песимистично настроена , за разлика от вчера.
*
« Отговор #135 -: Октомври 13, 2014, 18:12:28 pm »
Не съм се обаждала в клиниката, защото ще ме "смъмрят", че съм избързала.Миналата година при резултат 0,8 ме накараха да го повторя, така че в сряда ще пусна пак.Имам само още един опит по фонда, дано следващата година да успея!
*
« Отговор #136 -: Октомври 13, 2014, 18:12:56 pm »
Ами според мен нямам. Болката в гърдите е от Утрогестана, а гаденето започна след като включих Естрофема вчера. Обикновено ми се гади около един час след като го пия и после спира.
Имам придърпвания в яйчниците и корема, особено днес.
Ама аз и не търся симптоми, защото в месеците които сме пробвали естествено забременяване съм имала от всичките по много. Също така знам че бременност може да започне и без никакви симптоми.
Пък и съм чела много, много пъти любимата ми тема Да споделим симптомите на доказана начална бременност :-)))

26.09.2019
« Отговор #137 -: Октомври 13, 2014, 18:22:07 pm »
Тук предполагам всички сме чели :) Но сега след трансфера , аз например леко , ама много леко се побърквам :) Иска ми се да имаше начин да знам какво се случва днес , в този момент. Не очаквах , че дългото чакане след трансфер наистина е толкова дълго :)
*
« Отговор #138 -: Октомври 13, 2014, 18:24:54 pm »
Аз пък съм доста спокойна. Не знам защо е така. Едната причина е, че в момента ми е по-притеснено че не съм си вкъщи и мисля само затова. А другата, че докато не видя теста имам надежда че е станало. А след това може и вече да я няма. Така че нищо чудно да си докарам до датата на теста определена от клиниката.
Ама не се знае. Утре като се прибера в София може и да почна да мисля само за теста.

26.09.2019
« Отговор #139 -: Октомври 13, 2014, 20:36:18 pm »
Е аз не се стърпях и тази вечер пуснах тест. 10 ден, даже 11ти като се има предвид, че се тествах в 6 вечерта - бета чхг 15.09. Много е ниско нали? Знаех си, че не трябваше да се тествам толкова рано, но.... сега ще се побъркам до сряда до следващия тест. Вие как мислите, момичета, при ЕТ на 3ти ден много ли е ниско?
Иначе зацапването спря, днес утрогестана, който изтече беше много бледо кафяв. Много ме е страх.