Аз съм ходила точно на СПА в Поморие, за кефец, многократно. Забременях спонтанно, обаче над 10 години се оплаквах от опъване и придърпване в ляво, за което мнението на "кварталните АГ-та" беше - нищо ти няма. Такааааа. При секциото помолих лекаря си да поогледа това "в ляво" така и така ме отваря и какво чудно срастване е било - не е за приказване. За късмет - просто не ми е увредило тръбата въпросното (поне на първо четене), но може от другата ми тръба да е подарък Дани всъщност, а тази да не става за нищо вече. Не съм проверявала, щото не ми е трябвало след като го родих. След секциото и "оправянето" на срастването - о чудо, взе да ми идва МЦ без да усетя, преди това - болнични съм взимала като ми дойде, посинявах чак, то пиех Аулин-и на корем, то беше мъка.
Пита се в задачата, защо при толкова калолечение, което съм провела (не с такава цел, но го е имало) - срастването си седеше? И защо Лили счита, че същото й е отпушило тръба, изправило, или к'вото там - след като не е забременяла спонтанно след същото все пак? За нагревките и хидросите Лили - аз бях чела препоръки как това помагало, че затова питах майка ми, която видиш ли е физиотерапевт и има хабер дали ще помогне в такава ситуация. Думата, която употреби за колега твърдящ, че с нагревки се решава подобен проблем е "шарлатанин", а тя е специалист с доста годинки опит все пак, та ако имаше някакъв шанс по тази тема точно - щеше да ми го каже в процент, па било и 0,5%, но не. Ако реша да имам второ дете и имам проблем с тръбите - нито ще се "калолекувам", нито ще ги "изправям" и "поправям" - ще поискам да се отстранят, за да не ми компроментират ин витро опитите и толкова. След като не ми вършат работа за спонтанна бременност - няма какво да си ги кътам въпросните, няма да ги нося на изложба.