Не се притеснявай, ще се наредят нещата. Карай едно по едно, излекувай си инфекциите, после направи една снимка, ако там има някакви неясноти и съмнения, направи лапароскопия. Да, тя е най-точния метод, но в случай, че има съмнения за нещо или ако нищо друго не се открие като проблем, а бебе няма. На този етап, мисля, че снимката е добър вариант. Нека се види какво ще излезе и ако прецените с доктора ти, може да направите и лапаро. Не е задължително да губиш доверие в лекарите изобщо. Просто се налага да се информираме предварително за повечето неща, за да сме сигурни. Неприятно е, знам, но за жалост, в БГ сме поставени в тази ситуация в повечето случаи. Не всички лекари са лоши, напротив, има прекрасни специалисти. Твоят също може да е такъв, но всеки допуска грешки, все пак са хора. Не се отчайвай, решение има. Прремисли пак нещата, претегли възможностите, поговори с лекаря си, защо така се е случило, защо не са взели мерки и така. Това са важни неща. На база отговорите, които получиш, мисля ще ти е по-лесно да решиш дали да смениш клиниката или да останеш, но с повишено внимание.