Уф, аз леко зацапване имах първите ден-два, но днес ми е трети ден, а все още ме боли след цс. По време на самата снимка наистина имаше разни усещания... от контраста, предполагам... позаболя ме за кратко, но след това тия три дни болки направо ме измъчиха. А никъде май не прочетох за тях. Нормални ли са? Особено първия ден - едва ходех и трудно сядах - шийката ме болеше доста, матката, влагалището, и изобщо целия корем, днес вече само матката и влагалището ме понаболяват. Дано утре вече да е наред всичко.
Резултатът в крайна сметка е една непроходима тръба, а другата уж пропуска. Голям проблем се оказаха свещичките при мен - това с ректалното поставяне не ми се получава и туй то. Изхвърлях ги до макс 40 секунди, поне 4 изхабих. В крайна сметка не съм сигурна дали изобщо направих някакво обезболяване преди цс и дали не съм направила спазъм на едната тръба (иска ми се да е така, не да е запушена, разбира се). Отивам за диагностично лапаро след месец, дотогава ако намеря някакво време ще карам алтернативно. Дано успея да се вредя до седмица-две за калолечение. Успех, момичета!