И моята ЦС снимка мина. Сложиха ми местна упойка и въпреки това ме боля. Длъжна съм да отбележа, че въобще не търпя на болка. Отначало малко ме заболя както преди цикъл, но се наложи да вкарат допълнително контасно вещество и накрая болката стана ужасна. Падна ми кръвното и доста се замаях. Хубавото е че цялото чудо минава за най-много 30 минути.
Резултатът не е много добър:
Матка-нормална форма, размери и позиция.
Тръби-в дясно-проходими, недилатирани, наличие на контраст в корема. В ляво наличие на сак, недилатирана тръба.
Доколкото успях да разбера проблемът е наличието на този сак, който може да се дължи на инфекция като хламидии, микоплазма и др. подобни. Докторът ми каза, че се отстранява лапароскопски.
Утре ще ходя отново при доктора, който ми прави ЦС и ще го разпитам подробно, а в събота съм на преглед в София в клиника по стрерилитет. Винаги търся 2 мнения. Но ще съм благодарна да чуя и вашето, дали някоя от вас е имала подобен проблем, как го разрешихте. Опитът ми до момента показва, че мненията на момичетата от този форум винаги ми спестяват доста лутане и съответно време за решаване на даден проблем (а при нас хич да не е ги има).
Благодаря!