47 Smiles, казва се Ели
Моят мъж след като я понаблюдава каза, че определено и трябва женско име, защото е упорита като мен
magi_st, прахосмукачката в Техно нещо си сама по себе си е 999лв. Моят мъж е шернал промоцията с пералнята дето Сиа е дала по-горе с един колега и реално на нас ни излезе 600лв, което според мен си е далавера
Първа обиколка на хола+кухня+трапезария (50кв.м):
- Моят мъж е впечатлен след изпразването на контейнера - мислел си бил че вкъщи е чисто
- Доста е тиха. Имам база за сравнение една по-стара Румба на сестра ми и да ви кажа спокойно си гледахме телевизия докато тя чисти. Само като се качи на нещо и забръмчава.
- Доста е упорита. Някакви места дето не може да мине, но върти, обикаля все там се заклещва
- Определено не се сработва със сушилките
Прескача ги, бута ги,...абе ще трябва да се изнасят от стаята
Покатерва се лекичко и по первазите, защото са такива леко извити и явно се лъже камерата от горния ръб, който е по-навътре
- Ще имаме проблем с дивана и приемам предложения. Значи дивана е повдигнат на крачета, като разстоянието е с няколко милиметра по-малко, че да не успее да се пъхне отдолу. Явно точно тези милиметри и се явяват в сляпата зона, защото упорито иска да влезне вътре, заклещва се и те вика да я извадиш
- Много е приятно, казва си всичко, връща се откъде трябва и определено си личи, че чисти систематично - абе с две думи кефи ме да я гледам
Та да обобщя като за първи тест драйв - по-впечатлена съм отколкото очаквах
Определено си изисква разучаване, а предполагам с времето ще и намеря и стратегия за слабите места, но като за нещо дето извадих от кашона и пуснах с едно копче е доста лесна и много добре почисти (не че нещо, но съм адски придирчива по въпроса, та смятам, че е добре
)