Хе-хее, много Ви благодаря!
Зори, радвам се, че сте по-добре и вече в къщи.
Зори, я кажи, случайно твоят Жорко да е сниман на реклама в Хиполенд? Днес ходихме с дъщеря ми да избираме раници за нея и за брат и, та вътре има на една реклама едно момче, което много ми прилича на твоя син.
От толкоз много хора тук, дето я мислите, та моята щерка доста бързо се възстановява!
В събота и в неделя отокът на устната беше ужасен, детето изглеждаше страшно!
В понеделник започна малко да спада, а във вторник устната и почти си е върнала нормалния размер!
Когато нашата зъболекарка ми каза, че на 15-ти няма да и личи, че нещо е преживяла и ще си отиде на първия учебен ден, почти не и повярвах, но явно ще излезе права.
Носът и е доста посинял, все още, а като отвори уста, се виждат раните вътре по венеца, но ще се оправи и това.
Албенка, не беше с каска, за съжаление. Имат каски, но не винаги ги слагат. Тук е адски топло и каската им спарва главите.
Инцидентът се случи по време но концерта на Кока кола Енерджи. По нейни обяснения, искала по-бързо да стигне до концерта, но един вид силната музика я разконцентрирала и като завивала рязко и пада ... Цитат по памет и по смисъл:
"Тъй като чувах песента "Покажи на тия хора, как са мяташ", и аз се метнах от колелото!"
Така го разказа на учителките си, когато наминахме през градината.
Мише, ти си душа човек, но аз пък съм доста по-сурова в сравнение с теб. Ето какво имам предвид:
- Мамо, ти защо не ми сложи дълъг клин .... - Мамо, защо не ме хвана... Виноват Майка съм, това е!
В подобен случай аз отговарям: "А ти защо не внимава? Утре, като искаш, си обуй клин. Трябва да знаеш, че няма да съм винаги до теб, за да те хващам! Сама си избери: или ще падаш всеки ден и ще бъдеш в рани, или ще внимаваш повече и ще гледаш, къде стъпваш и как стъпваш!"
Така им говоря аз на децата. Ако щете, смятайте ме за жестока и безсърдечна майка, но това са ми принципите.
Иначе,
относно подсилващи работи, давам мед, давам прополис, от скоро давам едни китайски хранителни добавки на Тиенс.
Това с бронховаксома го правихме преди две години цялото семейство. Е, нямаше кой знае какъв ефект. Чудя се, да взема тая година пак ли да взема? Но си беше сериозна цифра за трите месеца, че и за четирима човека. Освен да взема само за децата.
И ако позволите, да Ви покажа детския кабинет и нашата стоматоложка:
http://sveta-apolonia.bg/galleryМоже пък някоя и друга русенка да прояви интерес. Там децата отиват с удоволствие.