Ами, къФ да е... "Мулинекс"
Моят беше първия, който пуснаха изобщо от тази серия и някакви луди пари (преди повече от 10 години). Скоро гледах в един техно-магазин, че все още го продават, ама просто фейслифтче. От любопитство ходих да го огледам - нямаше кардинални разлики с моя, освен картинка някоя, попроменена форма на съдове....ей такива. То питането ми беше по-скоро -
дали нещо в технологията налага да се прави баш с мелачка за месо, или мога да си хвърля провизиите в робота и той да си ги мели , а аз да му се любувам?
Не ми каза ти дали пробва уреда за сушене? Какъв е точно, с колко нива, марка и пр.? Щото пощурях за такъв уред и тия дни ще си купя, пък после ще се хваля (или по-вероятно ще се жалвам). Докато гледах за уред - то ми щукнаха още сумати неща за запазване сушени. Ужааас.
Всякакви сушени плодове, пък гъби, стафиди, сливи сушени, ябълков "чипс". Като знам колко ме слуша главата - до няколко дни ще ви разправям "как суши уредъъът"
Сините сливи ги затворих одеве в "собствен сос", ако ми щукне да правя сладкиш и да ги бухна в него (аз и сладкиш, ама нейсе
). Обаче много ги обичам сушени и все си купувам такива, ей ся ако имах уред налЕ.... Никога не ми стига домакинската техника.
Четох за сушен чесън на прах как се прави, домашна "Вегета", все неща които ползвам много, та ще се мятам аз на сушилката.