След като видях снимките на подстрекателката
Пешек, днес слагах буркан с цвекло. Много го обичам, така не съм го яла, да видим как е.
Ние ще слагаме зеле, тук явно не му е дошло времето, защото не виждам да продават. Така и не дойде ред тази година да си сеем и ще купуваме.
Жбрул, на зелето оцет слагаш ли? Ние само със сол, но те и туршиите тук така се правят
Майка ми прави супа с кисело зеле, а чорбата с праз и червен пипер съм виждала да се пие
пп И уж влязох да пиша за тава за лютеница, тя каква стана
След като видях, на тоя чичо тавата
https://www.facebook.com/events/584340088341180/?source=1 Жбрул ме подсети, че може да го питаме къде е произведена. Та това го намерих и смятам да пускам запитване на фирмата в Пловдив.