Да, наистина стресът е голям на тази плоскост. Дори ми се случи предпоследния път един от шефовете да ме търси докато аз бях на преглед и да ме иска до 5 мин в кабинета си, а аз съм на минимум 15 мин с кола без задръствания, в болницата и без платена сметка още, прекъснахме разговора и тичах наобратно. Доста голямо психическо бреме е това, а и работата в момента ми е адски несигурна и няма никаква перспектива - перспективата е по-скоро всички колеги скоро да сме на борсата, но именно заради опитите съм с резерви да сменям, защото пак ще съм на изпитателен срок и най-вероятно трябва да прекъсна опитите за известно време, което пък е още стрес. Съвсем на скоро станах на 30 и вече не ми се отлага до безкрай, въпреки проблемите с работата. Все заради нещо отлагам, последният път, защото съвсем до скоро бях на изпитателен срок тук, на сегашната работа и чаках да мине, за да си махна камъните в жлъчката преди да започнем стимулации. Сега свърших и това - вече съм без жлъчка - от октомври и от ноември действаме, но пак шансовете за естествено са ни горе-долу през месец, тъй като като овулирам от ляво месецът е загубен и аз предпочитам да го следя чрез ехографии и да знам. Така че - така или иначе ходя на прегледи.