0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 8 част
« Отговор #880 -: Януари 19, 2015, 01:42:09 am »
И аз знам че магданоза предизвиква мензис... Момичета не издържах и днес сутринта направих един Клиър за ранна бременност,вижте и графиката http://prikachi.com/images.php?images/438/7858438m.jpg
Какво ще кажете..  :?

*
« Отговор #881 -: Януари 19, 2015, 07:13:55 am »
Здравей.
Според мен графиката ти изглежда много добре. Можеш да изчакаш още ден-два за уринарен тест, за по-сигурен резултат. С пожелания това да е графиката на твоите две чертички.  :crossfingers:
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #882 -: Януари 19, 2015, 09:25:01 am »
И аз знам че магданоза предизвиква мензис... Момичета не издържах и днес сутринта направих един Клиър за ранна бременност,вижте и графиката http://prikachi.com/images.php?images/438/7858438m.jpg
Здравей, detence, виждам че си писала в 2 през нощта и не разбрах тогава ли си правила теста или предния ден сутринта? Аз лично не виждам втора черта(може да е заради снимката или екрана), но най-добре пусни кръвен. На това закснение според графиката ти уринарен би трябвало да отчете, но при кръвния грешка няма :) Стискам палци :)
Редактирам се: през телефона виждам слаба чертичка :goodluck:
« Последна редакция: Януари 19, 2015, 10:56:50 am от lilitu »
*
« Отговор #883 -: Януари 19, 2015, 09:53:19 am »
 detence1993 успокой се! Графиката ти е много хубава, но е добре да изчакаш няколко дена, както те бе посъветвал и доктора. Пожелавам ти, това да е твоя вълшебен месец на чудото, но малко по-спокойно го карай. Бебо, ако е станал няма къде да избяга - нали така?! Хайде сила и кураж. yahoo_33

« Отговор #884 -: Януари 19, 2015, 11:39:51 am »
Да има бледа второ черта, и графиката е добре,но пак казвам, че единственият сигурен начин за установяване на бременността в такъв ранен етап е кръвния тест и то повторен за да се установи, че стойността нараства и ембриончето се развива правилно.След това по спокойна можеш да изчакаш още 10тина дни за да се види и при преглед !Незнам защо се мъчеш с тези уринарни....пусни пак кръвен!!!Дори и всички тук да кажем честито, бременна си,достатъчно ли ще е за теб за да се чувстваш спокойна и да изчакаш прегледа при Доки?Пак ще си във всекидневни  чуденки и питанки.Успех от мен и дано всичко се развие добре и тази бледа чертичка е твоята сбъдната мечта!
« Последна редакция: Януари 19, 2015, 11:49:36 am от Gerita »
« Отговор #885 -: Януари 19, 2015, 13:30:40 pm »
Съжалявам, че се намесвам не съвсем по темата, но мисля, че имаме поставен рекорд - два пъти забременяване за месец си е огромно постижение :youwoman: И то всеки месец...
Теди, силно се надявам това да е шега или експеримент... всичко друго ме кара силно и искрено да ти съчувствам :balk_133:
« Отговор #886 -: Януари 19, 2015, 18:25:09 pm »
The не е никаква шега,правя опити, и се надявам този път да е успешен наистина... Утре ще пусна кръвен тест
.. Мерси момичета...

« Отговор #887 -: Януари 19, 2015, 18:41:32 pm »
в интернет има статия на Аня Пенчева.Забременяла е с негова помощ.загрява се зехтин и за слага магданоза само докато омекне мало.накусваш си го и се овива в марля и си го слагаш като тампон 2-3 вечери преди оволлация.Днес ходих на генеколог и каза че това кървене не е цикул.нямам кисти и никаква видима причина за него и се съмнява за извън маточна бременност но било рано да отида след 15 дена...нито ми даде да пия нещо нито нищо незнам...
« Отговор #888 -: Януари 19, 2015, 18:43:08 pm »
момичета,правих си миналия месец една процедура с магданоз уж за забременяване
Здравейте, едно време жените са използвали магданоз като противозачатъчно. Дъвчели са магданоз и до 4 дни получават кръвотечение. С магданоз се прави прочистване. Вие защо решихте, че с магданозена процедура се забременява?
http://www.kliuki.bg/332017/%D0%B0%D0%BD%D1%8F-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B5/
*
« Отговор #889 -: Януари 19, 2015, 19:00:07 pm »
Момичета, моля ви не си правете опити, тампони и т.н. освен да си навлечете някаква ужасна инфекция, друго няма да направите.Как точно магданоза ще помогне на овулацията или на каквото и да е!

Моля ви, мислете преди да правите каквото и да е!Някой казал, някой нещо си направил, ама дали или, никой не знае.Мислете с главите си.

Вие опитвате от месеци, аз забременях след 5 г, но нито за момент не съм си правила подобни опити сс тялото си, отидох на доктор, намерихме хормонален проблем и още други ред малки проблемчета, решихме ги едно по едно и се получи.

« Отговор #890 -: Януари 19, 2015, 19:32:37 pm »
аз също подкрепям Маги_ст не бива да си правим шеги с нашето здраве и с нашето тяло.не знаем как ще ни се отрази в бъдеще  :nono: аз забременях след 10 месеца опити без да правя каквито и да било стимулации,хапчета,"подобни" рецепти за забременяване,даже и фолиева киселина не бях приемала преди да забременея.момичета млади сте прави ли сте няколко месеца опити,а не години на наред.имате достатъчно време да забременеете нормално.ще се случи и с вас,дотогава ви стискаме палци  :)

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #891 -: Януари 19, 2015, 19:34:42 pm »
в интернет има статия на Аня Пенчева.Забременяла е с негова помощ.загрява се зехтин и за слага магданоза само докато омекне мало.накусваш си го и се овива в марля и си го слагаш като тампон 2-3 вечери преди оволлация.Днес ходих на генеколог и каза че това кървене не е цикул.нямам кисти и никаква видима причина за него и се съмнява за извън маточна бременност но било рано да отида след 15 дена...нито ми даде да пия нещо нито нищо незнам...

Какви са тези глупости! Как може да ви хрумне дори, да си приготвяте помади и да си ги слагате, там 8O
Ами, по същата логика да си направим една плодова салата с много лайм и киви и да си я бухнем там, та отвътре, да пращим от витамин Ц :lol:

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #892 -: Януари 19, 2015, 19:35:54 pm »

Аз съм от къоравите, но за съжаление не виждам друга черта, освен една :? Кръвния тест ще разгадае  :lol:

*
« Отговор #893 -: Януари 19, 2015, 19:40:27 pm »
Оле тази тема загрубя....и стана много объркано,сега тъкмо прочетох всичко :х ,а някои хора продължават да ме стряскат
*
« Отговор #894 -: Януари 19, 2015, 19:49:58 pm »
Оле тази тема загрубя....и стана много объркано,сега тъкмо прочетох всичко :х ,а някои хора продължават да ме стряскат

Не се стряскай! Спокойно. Обсъждат се различни неща.  :D
Медитирай и се грижи за бебо да се чувства комфортно, а и ти също.
Хайде приятно галкане на коремчето.

« Отговор #895 -: Януари 19, 2015, 20:39:50 pm »
момичета,правих си миналия месец една процедура с магданоз уж за забременяване
Здравейте, едно време жените са използвали магданоз като противозачатъчно. Дъвчели са магданоз и до 4 дни получават кръвотечение. С магданоз се прави прочистване. Вие защо решихте, че с магданозена процедура се забременява?
http://www.kliuki.bg...

Извинявам се за оффтопика
Здравейте, не бива да се вярва на всичко, което казват нашите звезди в измислени вестници, нищо чудно Аня Пенчева да няма представа, че е дала интервю за тази медия.
Ето линк към търсене в гугъл за магданоз+бременност: http://goo.gl/CkcG7G

на английски: http://goo.gl/y9zAIj
на руски: http://goo.gl/Ry0AfL

На гръцки език: http://goo.gl/3F5w2W

Защото в статията се споменава, че Пенчева е била на почивка в Гърция, специално се поразрових из интернет и е пълно с предупреждения за магданоза, предизвиква прекалено стимулиране на матката по време на бременност, ето защо не се препоръчва неговото използване в големи количества.

Всеки разбира се, може да прави каквото си реши, стига да не го оповестява публично, защото ние сме големи хора, но има и момичета, които сега започват да правят опити за бебе и да не стават грешки. Може да се хапва в малки количества магданоз в салата например или супа, но всяка храна е добре да се проверява дали е подходяща за бременната жена и за плода.
« Последна редакция: Януари 19, 2015, 21:17:20 pm от anabet »
*
« Отговор #896 -: Януари 19, 2015, 21:14:25 pm »
Момичета придържайте се към заглавието на темата, а на detence1993 искам да кажа успех на кръвния тест утре и дано...
За уринният тест не искам да казвам нищо, аз не виждам втора черта  :?

« Отговор #897 -: Януари 20, 2015, 12:14:11 pm »
Здравейте мили момичета  :balk_64:
Включвам се заради потребител  detence1993 или както ни е позната в бгмама Tedi93 и malkaata93 и не знам колко още....ето едно от мненията и(http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=819815.0%3Btopicrefid%3D6) изчетете темата и ще ми повярвате  8O
Пише навсякъде и то само пълни глупости не и обръщайте внимание,не знам вече за какво се бори,мисля си че има нужда от помощ,но определено ние не можем да и я дадем,прави тестове 6 дена след О,пуска кръвни и те са отр.някой път и положителни,все има бледи черти и хиляди проблеми.
Теди ставаш банална,спри да пишеш из форумите,не знам за какво се бориш и какво искаш точно,не занимавай момичетата и тук с твойте проблеми.Каква е тази бледа черта сега??? нали имаше отр.кръвен преди няколко дни???
Момичета съжалявам,че спамя темата Ви,но тя ме изкарва извън кожата ми,защото пише навсякъде
« Последна редакция: Януари 20, 2015, 13:01:02 pm от mimimimimimi »
*
« Отговор #898 -: Януари 20, 2015, 13:46:50 pm »
но тя ме изкарва извън кожата ми,защото пише навсякъде
Докато не нарушава правилата, има право да пише навсякъде.
Моля, да се прекрати това преследване на потребителката.
Използвайте "информирай модератор", ако имате съмнение, че някой ползва повече акаунти.

Казвате, че тя има нужда от помощ, но нападайки я, вие с какво помагате?
Темата е "Дали съм бременна". Всякакви последващи постинги, целящи общуване от махленски тип ще бъдат изтривани.

Ако не ви харесват постингите на даден потребител, подминавайте ги.
« Отговор #899 -: Януари 20, 2015, 15:01:50 pm »
но тя ме изкарва извън кожата ми,защото пише навсякъде
Докато не нарушава правилата, има право да пише навсякъде.
Моля, да се прекрати това преследване на потребителката.
Използвайте "информирай модератор", ако имате съмнение, че някой ползва повече акаунти.

Казвате, че тя има нужда от помощ, но нападайки я, вие с какво помагате?
Темата е "Дали съм бременна". Всякакви последващи постинги, целящи общуване от махленски тип ще бъдат изтривани.

Ако не ви харесват постингите на даден потребител, подминавайте ги.

Напълно сте права  :wink: но Вие си решавате колко ще Ви прави на луди и ще Ви занимава с нейните буквално тъпотии,при све,че всички тук знам през какво преминават,и подобни постове не са много уместни,но така или иначе ще се обедите в това което съм написала. :balk_7: