0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 8 част
« Отговор #820 -: Януари 13, 2015, 11:18:25 am »
Така е, истина е че много искам бебе, но не ми е фиксирана, идея, и няма нещо за което да съм излъгал до сега... Неопитна съм, и искам съвети, благодаря на тези които са ми помагали... И не мисля че съмззлоупотребатас ннякого, мразя лъжата.. Просто искам дете и вече 5 месеца не се получава.. Нямам лоши намерения към никого
. Днес ходих са си пусна кръвен, към 4 ще е готов резултата..

Лични данни не се публикуват - бел. мод.
« Последна редакция: Януари 13, 2015, 12:03:50 pm от magi_st »

*
« Отговор #821 -: Януари 13, 2015, 11:30:24 am »
Detence, не знам само колко е разумно да предоставяш името и ЕГН-то си така публично, ти си знаеш  yahoo_33
« Отговор #822 -: Януари 13, 2015, 11:39:33 am »
Ами така е, но искам да ми вярвате, това е..  Може лидда ми погледнете графиката

*
« Отговор #823 -: Януари 13, 2015, 12:20:15 pm »
detence1993, графиката изглежда много добре, успех  :),
напиши резултата от теста като излезе.

sasano, стискам палци за положителен тест  :)

« Отговор #824 -: Януари 13, 2015, 14:00:35 pm »
Ще пиша, много ме е страх, цял ден ми е свит корема...

« Отговор #825 -: Януари 13, 2015, 14:59:37 pm »
Така е, истина е че много искам бебе, но не ми е фиксирана, идея, и няма нещо за което да съм излъгал до сега... Неопитна съм, и искам съвети, благодаря на тези които са ми помагали... И не мисля че съмззлоупотребатас ннякого, мразя лъжата.. Просто искам дете и вече 5 месеца не се получава.. Нямам лоши намерения към никого
. Днес ходих са си пусна кръвен, към 4 ще е готов резултата..

Лични данни не се публикуват - бел. мод.
не е нужно да се доказваш,особено ако си изложила лични  си данни.момичета не излагайте личните си имена,адреси,ЕГН,телефони защото много хора влизат в форума,но не знаем техните намерения спрямо нас.една позната така пострада с ЕГН.случаят беше че работих в фирма и през пролетта  бяха минали разни хора да оставят подписка против затваряне на една държавна болница.в списъка трябваше да посочиш 3-те имена,подпис и ЕГН(не знам колко е законно това при публична подписка да се изисква ЕГН на гражданите,при положение че се изискват 3-те имена и подписа) .от целият списък единствено тя беше поставила ЕГН-то и съотвено след около седмица и звъннаха че имало прехвърлен кредит на нейно име.Бъдете внимателни ИЗМАМНИЦИ има много,които могат да се възползват от нас потребителите!малко оспамих темата да ме извиняват модераторите.

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
*
« Отговор #826 -: Януари 13, 2015, 15:20:16 pm »
Хайде успех на чакащите положителен резултат!  :D

« Отговор #827 -: Януари 13, 2015, 17:39:03 pm »
Резултата ми е под 5...0.100.. Не искам да повярвам, такава хубава графика имам..... До цикъла имам  7 дена....... Според вас има ли надежда..вижте графиката моля ви.  Много съм разстроена....   :balk_146: :cry:
« Последна редакция: Януари 13, 2015, 17:42:36 pm от detence1993 »

*
« Отговор #828 -: Януари 13, 2015, 17:57:45 pm »
Всяка една жена която иска и желае да бъде мама било то с репродуктивни или не проблеми, всяка една от нас от Зачатие знам че ще бъде мама след 1-2 или повече години мъка и опити и вярвам във всяка и знам че всяка ще успее  :) :P
*
« Отговор #829 -: Януари 13, 2015, 18:01:01 pm »
Всяка една жена която иска и желае да бъде мама било то с репродуктивни или не проблеми, всяка една от нас от Зачатие знам че ще бъде мама след 1-2 или повече години мъка и опити и вярвам във всяка и знам че всяка ще успее  :) :P

:bighug: :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #830 -: Януари 13, 2015, 18:03:34 pm »
Резултата ми е под 5...0.100.. Не искам да повярвам, такава хубава графика имам..... До цикъла имам  7 дена....... Според вас има ли надежда..вижте графиката моля ви.  Много съм разстроена....   :balk_146: :cry:

Ще стане в даден момент!  :D :bighug:

« Отговор #831 -: Януари 13, 2015, 18:04:56 pm »
възможно ли е имплантацията да е по-късна, последен полов акт беше на 5.01...Доста си по плаках, но надеждата ме крепи..  :(  :(

« Отговор #832 -: Януари 13, 2015, 18:06:50 pm »
Марси ми каза че графиката ми е много добра  :(

*
« Отговор #833 -: Януари 13, 2015, 18:15:09 pm »
detence1993, не е необходимо да пускаш постове един след друг. Ако си пуснала пост и искаш да добавиш нещо, просто цъкни на Промени в горният десен ъгъл на поста ти и допиши каквото имаш.

Ако половият акт е бил на 05.01 е рано за какъвто и да било тест.

26.09.2019
« Отговор #834 -: Януари 13, 2015, 18:18:36 pm »
Благодаря ти миличка..... Даде ми надежда.. Ще изчакам закъснение и ще повторя теста..... Просто имах много бледа черта на Шуър чек писалка и това ме накара да пусна  кръвния....... Сигурно е била изпарителна

*
« Отговор #835 -: Януари 13, 2015, 18:27:06 pm »
Благодаря ти миличка..... Даде ми надежда.. Ще изчакам закъснение и ще повторя теста..... Просто имах много бледа черта на Шуър чек писалка и това ме накара да пусна  кръвния....... Сигурно е била изпарителна

Имаш ли дете на 6 години,или това е прикачено просто така,защото ако имаш,мисля,че трябва да си по-спокойна,минала вече по този път и да знаеш ,че трябва търпение
*
« Отговор #836 -: Януари 13, 2015, 18:28:48 pm »
Съжалавам че трябва да го кажа обаче гледах снимките на тестовете detence1993 но на нито един от тях няма втора  черта било то и изпарителна , нито една не се вижда, искренно се надявам на успех от нейна страна но уринен тест за бременност се прави с първа сутрешна урина а не в 22 и 30 вечерта  :x
*
« Отговор #837 -: Януари 13, 2015, 18:33:44 pm »
С риск модераторите и другите момичета да ме критикуват, бих казала че се държиш маниакално. Моля успокой се и не мисли непрекъснато за евентуалната бременност, защото по този начин можеш да стигнеш само до психиатрична клиника. На бъдещото ти бебе му е необходима здрава майка, а не емоционално нестабилна. Успех!
*
« Отговор #838 -: Януари 13, 2015, 19:26:39 pm »
Абе то и аз съм имала графики като по учебник обаче бременност няма. И не само, че няма, ами имам редица причини да не мога да забременея. Така че не може да се разчита само на тези графики. И "симптоми" съм имала - оказаха се самовнушение. Както казва kati успокой се, според мен много рано започваш да правиш тестове. И аз нямам търпение да видя дали е станало този месец, но стискам зъби и си чакам поне първи ден от закъснението. Иначе само се вкарваш в разни притеснения

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #839 -: Януари 13, 2015, 19:49:26 pm »

Страхотен пост и аз силно вярвам в това  :bighug: :bighug: :bighug: