0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 8 част
« Отговор #780 -: Януари 11, 2015, 16:00:51 pm »
Момичета ще ви споделя какво  стана днес..Писах ви одеве че си взех тест,и че не  е показал нищо.Обаче аз го видях на третата минута и го оставих в банята....Преди малко отидох и викам  я да го погледна за последно преди да го изхвърля....И що да видя бледа тънка розова черта,но се вижда,теста е шуър чек,просто съм го махнала от  пластмасовата писалка....Не излиза хубаво на фотоапарат,но аз  я виждам...Според вас възможно ли е да е бременност,одеве се разплаках,най-хубавото нещо за рождения ми ден,гаджето ми вика че и той я вижда....Странното беше че контролната и тестовата бяха изместени леко на ляво,сигурно понякога като правят тестовете така става...Погледнете тук,въпреки че не излиза хубаво на апарат,може да не я видите,бледа е,но я има определено.... http://prikachi.com/images.php?images/448/7842448N.jpg

*
« Отговор #781 -: Януари 11, 2015, 17:04:19 pm »
detence1993 аз я виждам  :D Мила моя, надявам се след три дена да се вижда още по-ясно. За мен си бременна.  :drunk:

« Отговор #782 -: Януари 11, 2015, 17:32:40 pm »
Утре сутрин ще повторя теста с Престо..Не мога да повярвам....НЕ искам пак да остана разочарована....Сега съм на 7 небе...толкова хубаво чувство...Коремчето ме наболява ниско,придърпва ме,не знам....Преди 4 дена бях на преглед,казаха че лигавицата е удебелена..не знам дали е на хубаво... :?

*
« Отговор #783 -: Януари 11, 2015, 19:19:51 pm »
Detencee, мила, само да те попитам - преди да махнея пластмасовата част на теста, тази втора черта не остава ли реално под пластмасовата част? Питам, защото при мен чертите, които съм имала на шуър чек са по-близо една до друга.  Стискам силно палци :)
« Отговор #784 -: Януари 11, 2015, 19:31:14 pm »
Момичета, ще пиша и тук-detenceto93 или Теди пише и в  бгмама и всеки месец се повтаря една и съща ситуация-няколко дни след овулация, тя има положителен тест. Просто злоупотребява с човещината на хората.

Бореща се за една мечта.
*
« Отговор #785 -: Януари 11, 2015, 19:35:53 pm »
Благодаря, Атланта  :bighug: Аз много навътре взимам всички страхове, с които всяка от нас се бори. Надявам се detence1993 да оцени помощта ни и да не е злоопутребила ( или злоупотробява)  yahoo_33
« Отговор #786 -: Януари 11, 2015, 19:39:09 pm »
В началото и аз бях така за нея, но тя сменя профилите, но сценарият остава един и същ.

Бореща се за една мечта.
« Отговор #787 -: Януари 11, 2015, 19:59:44 pm »
Този месец,не съм правила тестове за овулация,просто по температурата я записах на 4 Януари..Може и по-рано да е била...Утре ще пускам кръвен и ще пиша какво е станало...Не вярвам  Шуър чек да лъже,те са най-точни!

« Отговор #788 -: Януари 11, 2015, 20:02:55 pm »
Detencee, мила, само да те попитам - преди да махнея пластмасовата част на теста, тази втора черта не остава ли реално под пластмасовата част? Питам, защото при мен чертите, които съм имала на шуър чек са по-близо една до друга.  Стискам силно палци :)
Малко само,чертите бяха леко изместени на ляво,не знам защо....

« Отговор #789 -: Януари 11, 2015, 22:43:23 pm »
Не се съдържах и направих шуър чек само че писалка.. http://prikachi.com/images/619/7843619b.jpg  Утре съм на кръвен стискайте палци 

*
« Отговор #790 -: Януари 11, 2015, 23:27:08 pm »
Момичета, ще пиша и тук-detenceto93 или Теди пише и в  бгмама и всеки месец се повтаря една и съща ситуация-няколко дни след овулация, тя има положителен тест. Просто злоупотребява с човещината на хората.

Днеска ми е толкова крив ден,че просто не издържах и реших да пиша,ако наистина този потребител така се подиграва с отзивчивостта на хората и разбирането им,при положение,че знае,че всяка жена в тази тема е с надежда,просто незнам какво да кажа!Дори и бременни вече,предполагам ,че всички си имаме достатъчно опасения и проблеми,за да се гаври някой с нас!!!Не исках да се намесвам,но това ми надмина границите на търпението след днешната катастрофа,която претърпях и с цял ден рритеснения да не съм загубила бебето,което е едва в 8 г.с...... Моля някои потребители-НЕ СЕ ГАВРЕТЕ С ХОРАТА.ЖАЛКО Е !!!
« Отговор #791 -: Януари 12, 2015, 03:56:32 am »
Здравейте! Първо искам да пожелая много късмет на всички.  :)
А сега да споделя: 
Датата на последната ми менструация е 24-ти декември, това означава, че овулацията ми трябва да настъпи на 6-7 януари.Полово снушение имах на 7-ми вечерта. Реших да си закупя и да започна да приемам фолиева киселина, ей така за всеки случай. От няколко дни имам болки и бодейи ниско долу в корема, много си сходстват с менструалните. Имам болки по целия гръб, а най-концентрирани са в кръста.Усещам съвсем леко главозамайване, придружено от странна болка, нещо като леко главоболие. Наблюдавам и странно бяло течение, наподобяващо високомаслено кисело мляко. Имам доста силни болки в гърдите, придружени от бодежи, като самите ми гърди стоят на буци и забелязвам висока чувствителност в областта на зърната. Имам запек и се чувствам подута. Очаквана дата за следващият цикъл е 20 януари. Принципно гърдите ме болят преди цикъл, но това, което ме притеснява е, че този път ме заболяха от доста рано, като болката е придружена с бодежи. Гореизброените симптоми не съм получавала преди цикъл, случва ми се за пръв път и това ме наведе на мисълта, че може би чудото се е случило. Вие какво мислите?   :) :) :)
« Отговор #792 -: Януари 12, 2015, 07:45:19 am »
The miracle of life вземи си тест, препоръчвам ти Шуър чек писалка, или Престо.. Само искам да кажа, че никой не лъжа...... Днес ще ходя на кръвен тест....

*
« Отговор #793 -: Януари 12, 2015, 08:00:02 am »
Иви, напълно подкрепям поста ти  yahoo_33 За катастрофата - много съжелявам миличка и ти изпращам цялата си положителна енергия, дано всичко да е наред и с теб и с бебчо  :bighug:

The miracle of life, от овулацията ти са минали реално 5-6 дни. На този етап е много рано за каквито и да е симптоми, защото те започват след имплантиране на оплодената яйцеклетка, тоест 7-10 ден след ову. Аз лично скоро видях двете черти, но до сега нямам почти никакви симптоми, с изключение на болезнени гърди, но при всеки е различно :) Стискам ти силно палци :)
*
« Отговор #794 -: Януари 12, 2015, 08:04:29 am »
Аз пък все си мисля,че на толкова ранен етап - 7ми - 8ми ден от овулацията, само кръвните тестове показват бременност. Даже на повечето тестове е написано, че отчитат още в първия ден на закъснението на цикъла, а не още в първия ден на имплантацията примерно. В крайна сметка някой с повече опит ще се включи ли да каже - ако аз днес си направя тест за бременност, защото и аз съм на 7-8 ден от овулацията, дали ще ми отчете ако съм бременна или не.
За лъжите това не мога да го коментирам, според мен само човек със сериозни психически отклонения може да го направи и там вече е за друг форум, не за нашия  :wink:

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #795 -: Януари 12, 2015, 08:14:05 am »
Lilibell -  за тестовете дали отчитат или не - всичко зависи кога е станала имплантацията - чиста математика. На първи ден - имплантиране - ЧХГ - 5, удвоява се на 48 часа(средно ) - тоест ако имплантацията стане на 7ми ден, на 9 ден ЧХГ ще е 10. на 11 ден - 20, на 13 ден 40. А ако имплантацията е на 10ден - още повече се измества времето, в което пиклив тест ще отчете. Повечето тестове са с чувствителност - 25. Така или иначе - дори да отчете теста преди 14 ден, не се знае дали няма да ти дойде цикъл, за съжаление. При некачествена оплодена яйцеклетка - тялото често само я отхвърля. Аз лично през тези години на опити имах няколко ранни положителни теста, а после на 13-14 ден - разочарование. Стискам ти плаци и на теб след няколко дни да видиш двете чертички :) Зная колко е голямо нетърпението, и аз не се сдържах и правих пак ранни тестове. Изчакай все пак поне 11 ден според мен :) Като не приемай резултата за категоричен :)  :bighug:
*
« Отговор #796 -: Януари 12, 2015, 09:04:45 am »
Lilibell -  за тестовете дали отчитат или не - всичко зависи кога е станала имплантацията - чиста математика. На първи ден - имплантиране - ЧХГ - 5, удвоява се на 48 часа(средно ) - тоест ако имплантацията стане на 7ми ден, на 9 ден ЧХГ ще е 10. на 11 ден - 20, на 13 ден 40. А ако имплантацията е на 10ден - още повече се измества времето, в което пиклив тест ще отчете. Повечето тестове са с чувствителност - 25. Така или иначе - дори да отчете теста преди 14 ден, не се знае дали няма да ти дойде цикъл, за съжаление. При некачествена оплодена яйцеклетка - тялото често само я отхвърля. Аз лично през тези години на опити имах няколко ранни положителни теста, а после на 13-14 ден - разочарование. Стискам ти плаци и на теб след няколко дни да видиш двете чертички :) Зная колко е голямо нетърпението, и аз не се сдържах и правих пак ранни тестове. Изчакай все пак поне 11 ден според мен :) Като не приемай резултата за категоричен :)  :bighug:
Напълно подкрепям горния пост. Бих искала само да добавя, че най- често имплантацията настъпва между 5-8 ден след ову. При кръвен тест, за наличие на бременност се приема стойност на ЧХГ над 25. Не си харчете парите да правите толкова рано тестове. Кръвен тест се пуска 12-13 ден след ову, а уринен най- рано на първи ден от закъснението!
« Последна редакция: Януари 12, 2015, 10:26:41 am от kati_vm »
*
« Отговор #797 -: Януари 12, 2015, 10:20:31 am »
Иви, напълно подкрепям поста ти  yahoo_33 За катастрофата - много съжелявам миличка и ти изпращам цялата си положителна енергия, дано всичко да е наред и с теб и с бебчо  :bighug:

The miracle of life, от овулацията ти са минали реално 5-6 дни. На този етап е много рано за каквито и да е симптоми, защото те започват след имплантиране на оплодената яйцеклетка, тоест 7-10 ден след ову. Аз лично скоро видях двете черти, но до сега нямам почти никакви симптоми, с изключение на болезнени гърди, но при всеки е различно :) Стискам ти силно палци :)

:bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #798 -: Януари 12, 2015, 10:20:58 am »
Жалко, аз се надявах да си спестя някой друг ден притеснения. Щото имам някакви признаци обаче не смея да им се доверя без тест. Ако може толкова ранен тест да покаже бременност, аз от пакетите на тестовете за овулация съм събрала вече 3-4 теста за бременност и ми се иска да ги ползвам  :? Ама може ли да има имплантация на 2ри ден и на 10ти ден, не е ли много ранна първата дата, а втората много късна?

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #799 -: Януари 12, 2015, 10:28:02 am »
Жалко, аз се надявах да си спестя някой друг ден притеснения. Щото имам някакви признаци обаче не смея да им се доверя без тест. Ако може толкова ранен тест да покаже бременност, аз от пакетите на тестовете за овулация съм събрала вече 3-4 теста за бременност и ми се иска да ги ползвам  :? Ама може ли да има имплантация на 2ри ден и на 10ти ден, не е ли много ранна първата дата, а втората много късна?
Здравей,
на втори ден определено НЕ МОЖЕ да има имплантация. В следващия си пост, пуснах няколко статии, относно имплантационния прозорец.
« Последна редакция: Януари 12, 2015, 10:34:37 am от kati_vm »