Здравейте! Първо искам да пожелая много късмет на всички.
А сега да споделя:
Датата на последната ми менструация е 24-ти декември, това означава, че овулацията ми трябва да настъпи на 6-7 януари.Полово снушение имах на 7-ми вечерта. Реших да си закупя и да започна да приемам фолиева киселина, ей така за всеки случай. От няколко дни имам болки и бодейи ниско долу в корема, много си сходстват с менструалните. Имам болки по целия гръб, а най-концентрирани са в кръста.Усещам съвсем леко главозамайване, придружено от странна болка, нещо като леко главоболие. Наблюдавам и странно бяло течение, наподобяващо високомаслено кисело мляко. Имам доста силни болки в гърдите, придружени от бодежи, като самите ми гърди стоят на буци и забелязвам висока чувствителност в областта на зърната. Имам запек и се чувствам подута. Очаквана дата за следващият цикъл е 20 януари. Принципно гърдите ме болят преди цикъл, но това, което ме притеснява е, че този път ме заболяха от доста рано, като болката е придружена с бодежи. Гореизброените симптоми не съм получавала преди цикъл, случва ми се за пръв път и това ме наведе на мисълта, че може би чудото се е случило. Вие какво мислите?