0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 8 част
« Отговор #760 -: Януари 09, 2015, 20:21:37 pm »
Криси, този линк не отваря графиката ти.
Имах предвид да напишеш с кое име си регистрирана в овулационния календар, явно не е  Krisi08, ако знам точното име, ще мога да погледна графиката и да копирам линк към нея.
Разбрах :)))  Регистрана съм като Krisi88! Благодаря много!

*
« Отговор #761 -: Януари 09, 2015, 20:37:04 pm »
Милички,точно се върнах в БГ и си направих и нов тест - положителен-категорично,въпреки че е следобеден:)) Дано Господ ни пази и занапред и всичко да е наред :) Нямам никакви симптоми - нито пробождания, нито придърпвания- само гърдите ме болят и БТ е висока. След 3 години чакане:))) Само искам да ви вдъхна надежда - вярвайте в чудеса, но правете всичко необходимо, за да помогнете на чудото да се случи :) Ние минахме през много с мъжа ми, какви ли не диагнози ( после уж неправилни), съмнения и какво ли не - справихме се с много вяра,но и действия :) Бебчо стана по естествен път на Коледа :) Успех на всички и Господ да ни пази :)

Страхотна новина! Господ да ви пази и лека бременност и прекрасен, здрав финал. :D

*
« Отговор #762 -: Януари 09, 2015, 21:05:54 pm »
Криси, този линк не отваря графиката ти.
Имах предвид да напишеш с кое име си регистрирана в овулационния календар, явно не е  Krisi08, ако знам точното име, ще мога да погледна графиката и да копирам линк към нея.
Разбрах :)))  Регистрана съм като Krisi88! Благодаря много!
Криси, пробвай да направиш следното, върни се в календара си в началото на този дълъг, дълъг цикъл. Началото е 28/03/2011 и въведи последователно началото на следващите месечни цикли, няколко са пропуснати. Примерно на 06/05/2011 слагаш обилно течение, след това на 06/06/2011, на 06/07/2011, накрая на 06/08/2011, когато е началото на бременната ти графика. В края на бременната графика (след датата на раждане) също въведи обилно течение, за да я прекъснеш, и така ... дано да се оправи по този начин.

*
« Отговор #763 -: Януари 09, 2015, 21:18:14 pm »
marsi Благодаря ти много! Туко що ги оправих и всичко си стана, даже и сегашният месец ми излезе  :flower: :flower:! Мерси отново, дано утре БТ се задържи! Поздрави и лека вечер!

*
« Отговор #764 -: Януари 10, 2015, 09:43:35 am »
Благодаря ви мили момичета :) Искам само да благодаря безкрайно на първо място на marsi и denis , които винаги помагат и отговарят на всичките ни въпроси, дори да се повтарят по 1000 пъти :) С невероятното си търпение и мило отношение, успяха да заразят и нас и сега виждам как и ние си помагаме и подкрепяме в постигане на мечтата си :) Така че - благодаря на всички ви и ви желая безкрайно търпение и успех :) Целуффки :)  :goodluck: :bighug: :bighug:
« Отговор #765 -: Януари 10, 2015, 11:42:45 am »
С невероятното си търпение и мило отношение, успяха да заразят и нас и сега виждам как и ние си помагаме и подкрепяме в постигане на мечтата си :)

Честито Лилиту  :ballons: Хубава и лека бременност ти пожелавам и прекрасен финал  :bori_005:
И аз благодаря на Марси и на Денис...Доброто се връща винаги умножено по много любов и щастие   :heartbeat:
*
« Отговор #766 -: Януари 10, 2015, 12:26:48 pm »
Здравейте и от мен отново.Този месец ми е втори и последен с Клостилбегит... И от доктора се отчаях и ще го сменям ,но за съжаление до този извод стигнах след като онзи ден на УЗ прегледа видя  3 фоликула 15мм 13мм и 12 мм НО каза, че няма да бием прегнил, и ме иска чак в понеделник да видим дали са се пукнали.За мен това е много не професионално и само ще стискам палци всичко да е наред и др месец да ида при др.Даскалов. Моля тези които имат опит да ми кажат възможно ли е да пукна и 3-те без помоща на Прегнил и без да направя някоя киста.

*
« Отговор #767 -: Януари 10, 2015, 12:37:43 pm »
Snapi, моят случай не е много като твоя, но ще споделя. Аз по принцип съм с данни за ЛУФ и не винаги пукам фоликулите. Досега не съм стимулирана. 2-3 месеца бием Прегнил, за да пукаме фоликули на ЕЦ и имаме успех с 10000Е всеки път. Последно имах месец с 2 доминантни фоликула (по един на всеки яйчник) и тогава въпреки Прегнила, не се спукаха. За единия имаше съмнения за киста на жълтото тяло, но по-скоро и той си беше останал неспукан. Пак казвам, аз съм с данни за ЛУФ, така че моят случай не е определящ за теб и не си мисли, че при теб няма да се получат нещата. Напротив, горе главата! От мен имаш  :crossfingers: . Съгласна съм обаче, че лекарят ти е подходил малко безхаберно към ситуацията.
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #768 -: Януари 10, 2015, 13:09:32 pm »
Здравейте и от мен отново.Този месец ми е втори и последен с Клостилбегит... И от доктора се отчаях и ще го сменям ,но за съжаление до този извод стигнах след като онзи ден на УЗ прегледа видя  3 фоликула 15мм 13мм и 12 мм НО каза, че няма да бием прегнил, и ме иска чак в понеделник да видим дали са се пукнали.За мен това е много не професионално и само ще стискам палци всичко да е наред и др месец да ида при др.Даскалов. Моля тези които имат опит да ми кажат възможно ли е да пукна и 3-те без помоща на Прегнил и без да направя някоя киста.
Здравей, по- скоро лекарят ти опаква, че ще остане само единия доминантен фоликул, а останслите ще регресират. Пусна ли ти естрадиол, или само от УЗ прегледа реши, че няма да бие прегнил?
*
« Отговор #769 -: Януари 10, 2015, 14:21:42 pm »
Без изследвания , без прегнил, без фоликуметрии до Понеделник...

*
« Отговор #770 -: Януари 10, 2015, 14:52:25 pm »
Без изследвания , без прегнил, без фоликуметрии до Понеделник...
Здравей,
може би наистина е най-добре да смениш лекаря. Стимулацията с клостилбегит се извършва по определен протокол. Не мисля, че подхода на лекаря ти отговаря на него. Успех!
« Отговор #771 -: Януари 10, 2015, 15:02:54 pm »
Може ли 1 глупав въпрос,който винаги съм се чудила...Много ли боли биенето на Прегнил? Извинявайте,ако ни се струвам смешна,но имам ужасен страх от инжекции...

*
« Отговор #772 -: Януари 10, 2015, 15:05:21 pm »
Може ли 1 глупав въпрос,който винаги съм се чудила...Много ли боли биенето на Прегнил? Извинявайте,ако ни се струвам смешна,но имам ужасен страх от инжекции...
Мен не ме е боляло, но всеки има различен праг на болката.
*
« Отговор #773 -: Януари 10, 2015, 16:22:05 pm »
И мен никога не ме е боляло (мускулно и подкожно са ми слагали), макар че първия път, когато ми я слагаха мускулно, сестрата много се учуди, защо не трепвам. Аз, обаче, си слагам сама и Б12 на инжекции, което лекарство казват, че също било много болезнено, но мен грам не ме боли. Явно съм някое дебелокожо същество  :lol: . И все пак не мисля, че ще усетиш нещо. Смело!  :wink:
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #774 -: Януари 10, 2015, 16:34:39 pm »
До колкото аз знам прегнила  боли като Б12 (след всяка следваща малко повече) На мен миналия месец като ме "удостоиха" с честа да ми я бият не ме заболя изобщо.Така,че определено не е страшно.  :wink:
« Последна редакция: Януари 10, 2015, 17:24:12 pm от snaPi »

*
« Отговор #775 -: Януари 10, 2015, 17:54:35 pm »
И мен не ме боля Прегнила.
В интерес на истината имах много голям страх от инжекции. Като видех игла и припадах. След минаването на една процедура и изследванията покрай бременността, си подавам ръката или каквото там трябва без да ми пука.

26.09.2019
« Отговор #776 -: Януари 10, 2015, 20:45:19 pm »
ох и мен ме беше страх от инжекции като малка. скоро като ми взимаха кръв за изследванията кръв и урина,Спин и БХС-единствено не ме болеше,когато ми взимаха кръв в лабораторията за изследванията кръв и урина.от другите 2 медицински лица  така ме болеше от поставянето та чак ми посиняха местата.много зависи както от медицинското лице(при взимане на проби и поставяне),така и от държането на пациента.колкото повече те е страх толкова повече ще боли.
и аз искам да благодаря на Марсии Денис,че бяха търпеливи да ми отговарят на глупавите въпроси,когато съм им писала  :balk_7:

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
*
« Отговор #777 -: Януари 10, 2015, 23:02:29 pm »
Момичета, не се плашете от инжекции! Като бременни ще ви взимат кръв поне веднъж месечно, а после ще и раждате. Има и упойки, но все пак не може да се каже, че няма никаква болка.
Аз съм си слагала инжекциите по време на стимулациите сама. Подкожни, не мускулни, но все пак. ;-)

Успешни опити на всички вас!

« Отговор #778 -: Януари 11, 2015, 13:58:57 pm »
Здравейте момичета...Да ви почелпя виртуално,порастнах с още 1 година...днес навършвам 22.. Най-големия подарък ще го чакам на 18 да направя тест ....  [/url][/img]

*
« Отговор #779 -: Януари 11, 2015, 14:27:44 pm »
Честит празник, detence1993!  :balk_20:
Пуснах темичка за поздрави: Честит рожден ден, detence1993 :)

lilitu  и  shinzou,  благодаря за милите думи  :),
 :bighug:  прегръдката е за всички  :D
« Последна редакция: Януари 11, 2015, 14:50:03 pm от marsi »