0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 8 част
« Отговор #740 -: Януари 08, 2015, 19:55:19 pm »
А с мен момичета стана , няма бременност няма и  цикъл още.Като ми дойде почваме друга стимулация с марионал 75 . Докторката каза ,че няма причина да не забременявам . Овулация е имало
Здравей, а спряха ли ти хапчетата? Старнно е, че ти е казала че има ову, би трябвало ако няма оплождане до 16 дни след ову да имаш цикъл, дори и да продължаваш да вземаш прогестеронови препарати. Но лекарите знаят най-добре. Успех в новия опит!
« Отговор #741 -: Януари 09, 2015, 10:41:13 am »
Здравейте момичета имам странни пробождания в областта на яйчниците,болезнени гърди и странни болки в пъпа дали това може да са симптоми на бременност?
« Отговор #742 -: Януари 09, 2015, 11:23:24 am »
Здравейте момичета имам странни пробождания в областта на яйчниците,болезнени гърди и странни болки в пъпа дали това може да са симптоми на бременност?
Възможно е,вземи си тест..и пиши какво е станало....

« Отговор #743 -: Януари 09, 2015, 11:33:31 am »
Доктора е категоричен,че няма извънматочна бременност,в понеделник ще ходя при него да ми маха конците и пак ще попитам за кръвен тест. Наистина се надявам да излезе,че съм бременна вътре маточна.

Пожелавам ти от цялото си сърце да си бременна .Пиши какво е станало
ок
« Отговор #744 -: Януари 09, 2015, 11:41:07 am »
Още е рано за тест ще почакам няколко дни за по достоверен резултат и ще пиша.
*
« Отговор #745 -: Януари 09, 2015, 11:41:41 am »
Здравей, кой ден след овулация си? Ако си преди датата на МЦ, около 12-13 ден, чувствителен уринен тест може да ти отчете бременност. Ако си след тази дата можеш да вземеш всеки тест. Уринния тест се прави с първа сутрешна урина, за да отчете с най-голяма сигурност. Ако искаш можеш да направиш и кръвен тест. Той трябва да отчете на 10-11 ден след ову. Успех!
« Отговор #746 -: Януари 09, 2015, 11:50:37 am »
Много е рано 5-6 ден от овулацията ми е затова ще изчакам до другата седмица.
*
« Отговор #747 -: Януари 09, 2015, 12:07:40 pm »
Здравейте,

И аз да се включа в темата :) Имам проблеми с календара, за това ще опиша тук. За първи път от доста време мисля, че има надежда :) Последна М на 16.12.2014, цикъла е малко нередовен между 28-31. Сексуален контакт на  12ти и 14ти ден от Ц. Знам, че 12ти е малко рано, надеждата ми е около 14ти нещо да е санало. Днес 25ти ден пробождания в яйчниците, безсъние, отпадналост. Днес БТ е 37.4.

Поздрави и успех на всички :)

« Отговор #748 -: Януари 09, 2015, 12:46:24 pm »
Момичета,вижте и моята графика.Моята температура си се запазва...Ох дано не остана разочарована http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=bebka93

*
« Отговор #749 -: Януари 09, 2015, 12:49:26 pm »
Момичета,вижте и моята графика.Моята температура си се запазва...Ох дано не остана разочарована http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=bebka93
Здравей, добре се движи температурата. Дано да има бременност. Успех!
*
« Отговор #750 -: Януари 09, 2015, 13:03:27 pm »
Krisi08, рано е още за тест, но дано да е станало при тази хубава температура  :)

За календара, прекъсването на предишна графика и начало на нова, става с отбелязването на цикъла, но сложи обилно течение (най-голямата капка) да видим .... Ако искаш напиши твоето име в календара и ще опитам да го отворя, ако има технически проблем, няма да мога да го оправя, но поне да погледна. Също може да напишеш лично съобщение на beast .
« Последна редакция: Януари 09, 2015, 13:09:05 pm от marsi »

*
« Отговор #751 -: Януари 09, 2015, 16:27:18 pm »
Krisi08, рано е още за тест, но дано да е станало при тази хубава температура  :)

За календара, прекъсването на предишна графика и начало на нова, става с отбелязването на цикъла, но сложи обилно течение (най-голямата капка) да видим .... Ако искаш напиши твоето име в календара и ще опитам да го отворя, ако има технически проблем, няма да мога да го оправя, но поне да погледна.

Благодаря много, дано да е станало нещо, ще изчакам 3-4 дни поне за тест!
За календара, туко що го смених на обилино течение, но пак си продължава много дълга графика от 2011. Не разбрах много какво имаш впредвид да напиша името си в календара :) Ето това е линк към единствената графика, благодаря много за помощта!
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1

*
« Отговор #752 -: Януари 09, 2015, 16:35:11 pm »
Милички,точно се върнах в БГ и си направих и нов тест - положителен-категорично,въпреки че е следобеден:)) Дано Господ ни пази и занапред и всичко да е наред :) Нямам никакви симптоми - нито пробождания, нито придърпвания- само гърдите ме болят и БТ е висока. След 3 години чакане:))) Само искам да ви вдъхна надежда - вярвайте в чудеса, но правете всичко необходимо, за да помогнете на чудото да се случи :) Ние минахме през много с мъжа ми, какви ли не диагнози ( после уж неправилни), съмнения и какво ли не - справихме се с много вяра,но и действия :) Бебчо стана по естествен път на Коледа :) Успех на всички и Господ да ни пази :)
*
« Отговор #753 -: Януари 09, 2015, 16:48:56 pm »
Милички,точно се върнах в БГ и си направих и нов тест - положителен-категорично,въпреки че е следобеден:)) Дано Господ ни пази и занапред и всичко да е наред :) Нямам никакви симптоми - нито пробождания, нито придърпвания- само гърдите ме болят и БТ е висока. След 3 години чакане:))) Само искам да ви вдъхна надежда - вярвайте в чудеса, но правете всичко необходимо, за да помогнете на чудото да се случи :) Ние минахме през много с мъжа ми, какви ли не диагнози ( после уж неправилни), съмнения и какво ли не - справихме се с много вяра,но и действия :) Бебчо стана по естествен път на Коледа :) Успех на всички и Господ да ни пази :)
Честито! Лека бременност и здраво бебче на финала!
*
« Отговор #754 -: Януари 09, 2015, 16:58:17 pm »
Честито, lilitu!
Леко бременеене и здраво бебче! Господ да си ви пази.
« Последна редакция: Януари 09, 2015, 17:01:02 pm от zhristozova »
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #755 -: Януари 09, 2015, 17:06:44 pm »
lilitu, чудесна новина   :D, много се радвам, желая ти лека и спокойна бременност!  :D

« Отговор #756 -: Януари 09, 2015, 17:22:28 pm »
Честито lilitu!  Лека бременност и здраво бебче ти желая!
« Отговор #757 -: Януари 09, 2015, 19:26:37 pm »
Лилиту много се радвам за теб,че успя след толкова време.желая ти лека бременност и здраво бебче на термин  :cloud9:
Лили стискам ти палци  :crossfingers:

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
*
« Отговор #758 -: Януари 09, 2015, 20:01:40 pm »
lilitu Честито!! Лека бременност и здраво бебче на финала!

*
« Отговор #759 -: Януари 09, 2015, 20:11:08 pm »
Благодаря много, дано да е станало нещо, ще изчакам 3-4 дни поне за тест!
За календара, туко що го смених на обилино течение, но пак си продължава много дълга графика от 2011. Не разбрах много какво имаш впредвид да напиша името си в календара :) Ето това е линк към единствената графика, благодаря много за помощта!
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1

Криси, този линк не отваря графиката ти.
Имах предвид да напишеш с кое име си регистрирана в овулационния календар, явно не е  Krisi08, ако знам точното име, ще мога да погледна графиката и да копирам линк към нея.