Здравейте,нова съм във форума и за първи път се реших да споделя историята си.
От 4 год. с моя мъж се опитваме да си направим бебе,но не се получава.През 2011г. ми направиха лапароскопия и ми махнаха едната тръба,а на другата и правиха пластика и е леко проходима.Доктора каза ,че до 6 мес. може да забременея,но не се получи
Сега през 2014г. август по спешност ме оперираха от спукана киста и доктора каза,че тръбата ми не става и така след операцията ми правиха и цветна снимка( септември) И така си подготвихме докум. за инвитро.Сега по-същество - на 20 ноември 2014г ми беше последната менструация,на 23.12.2014г. си направих тест и се оказа полож. но с не ясна втора чертичка. Сега след празниците на 2.01 получих болки в стомаха и кървене и ме приеха в болница.Направиха ми ЧХГ няколко дена стойностите на 2.01 бяха 277- на 4.01 370-на 5 януари 455 а кървенето ми не беше спряло.
На 6 преди 2 дни ми направиха лапароскопия със съмнение за извън маточна,но лекаря не е открил нищо
Сега съм страшно объркана,може ли да съм бременна и да не са видели още сак в матката или е фалшива бременност????? Ще се побъркам,а докторите нищо не знаят. МОЛЯ ИЗКАЖЕТЕ МНЕНИЕ!?