0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 8 част
« Отговор #600 -: Декември 18, 2014, 18:41:30 pm »
Благодаря ви много милички,няма да правя повече кръвни тестове,направо имам час за гинеколог след две седмици и живот и здраве ако всичко е наред ще започна да живея истински с тая мисъл :)
*
« Отговор #601 -: Декември 18, 2014, 20:05:21 pm »
Иви, чудесен резултат от теста, много се радвам :)!
Gerita, честито  :)!
Желая и на двете лека и спокойна бременност!!!
Късмет на всички останали момичета! :)

*
« Отговор #602 -: Декември 18, 2014, 20:37:52 pm »

Четох много и много жени си правят и второ изследване ,за да видят растежа на хормона,може ли да не го правя,защото вече се побърках,а направо след 10 дни да отида на лекар
*
« Отговор #603 -: Декември 18, 2014, 20:56:07 pm »
Четох много и много жени си правят и второ изследване ,за да видят растежа на хормона,може ли да не го правя,защото вече се побърках,а направо след 10 дни да отида на лекар

uBu, прави се, за да се види дали всичко е наред - при нормална бременност, хормонът трябва да се удвоява за 48 часа. Така и на теб ще ти е по-спокойно, докато си чакаш часа за преглед.
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #604 -: Декември 18, 2014, 21:01:10 pm »

uBu, прави се, за да се види дали всичко е наред - при нормална бременност, хормонът трябва да се удвоява за 48 часа. Така и на теб ще ти е по-спокойно, докато си чакаш часа за преглед.
Добре,благодаря ви!
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #605 -: Декември 18, 2014, 21:01:46 pm »
Честито момичета! Лека и безпроблемна бременност и на двете! страхотен коледен подарък :))

« Отговор #606 -: Декември 18, 2014, 21:02:12 pm »
Иви както писах и вчера,но днес официално ще ти честитя бременността да ти е безпроблемна и с креслив финал  :cloud9: обаче след 48 часа пак иди да пуснеш кръвен пак за твое спокойствие
Герита и на теб честито желая ти лека бременност и здраво бебче   :cloud9:

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
*

sev0402

• **
  • 102
  • Вярата в сбъдването на мечтите ни прави по силни!
« Отговор #607 -: Декември 18, 2014, 21:03:31 pm »
Честито и от мен бременелки.Лека и успешна докрая и не спирайте да се радвате на положението в което сте :wink:
Не се отказвайте от мечтите си!
*
« Отговор #608 -: Декември 18, 2014, 21:14:34 pm »
Благодаря ви много,ако е рекъл господ всичко ще е наред аз ще вярвам и ще се надявам ,скоро ще пиша пак ако има някакво развитие
*
« Отговор #609 -: Декември 18, 2014, 21:34:31 pm »
Да, след около 10 дни би трябвало да се види плодното сакче с вагинален УЗ.
Кръвните тестове по твоя преценка. Аз пусках тестове през два дни (това ми даваше спокойствие, че всичко е наред, така съм го усетила тогава), но ти ще си прецениш, важно е да си спокойна  :) и лека бременност, още веднъж  :)
« Последна редакция: Декември 18, 2014, 23:00:21 pm от marsi »

*
« Отговор #610 -: Декември 18, 2014, 22:59:08 pm »
uBu, честито! Лека и безпроблемна бременност с пухкав и ревлив финал накрая :babyflips:
*
« Отговор #611 -: Декември 19, 2014, 00:13:55 am »
Момичета честито и от мен! Живи и здрави бебета да износите и живи и здрави на финала ви пожелавам от сърце. :D

*
« Отговор #612 -: Декември 19, 2014, 06:34:18 am »
 Блогодаря ви много момичета,да сте живаи и здрави
*
« Отговор #613 -: Декември 19, 2014, 09:04:05 am »
Честито и на двете , пожелавам ви весели и светли празници!! Наслаждавайте се на най-хубавият дар на света  :cloud9:

*
« Отговор #614 -: Декември 19, 2014, 09:08:30 am »
Момичета много начесто имам стягащи болки ниско долу,понякога кратки ,понякога по-дълги ,нормално ли е ... мога ли да пия no spa?
*
« Отговор #615 -: Декември 19, 2014, 09:32:53 am »
Момичета много начесто имам стягащи болки ниско долу,понякога кратки ,понякога по-дълги ,нормално ли е ... мога ли да пия no spa?
Здравей, да можеш. От разтягането на матката е.
*
« Отговор #616 -: Декември 19, 2014, 09:38:33 am »
Благодаря
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #617 -: Декември 19, 2014, 13:16:55 pm »
Днес си направих един тест,не се сдържах. И естествено отрицателен,до МЦ имам още 9 дена! А си имам симптоми,точно като предният път! Проспива ми се рано,обаче през нощта се будя и не мога да заспя с часове. Леки пмс имам,като гърдите са ми съвсем леко чуствителни,не както обикновенно преди цикъл,не мога да ги пипна.Пффф незнам,вече дали си внушавам! като си гледам  графиката  и тогава съм правила на 9 ден след ову тест,пак отроцателен,а на 15 положителен... извинявам се за дългият пост

*
« Отговор #618 -: Декември 19, 2014, 13:28:49 pm »
Днес си направих един тест,не се сдържах. И естествено отрицателен,до МЦ имам още 9 дена! А си имам симптоми,точно като предният път! Проспива ми се рано,обаче през нощта се будя и не мога да заспя с часове. Леки пмс имам,като гърдите са ми съвсем леко чуствителни,не както обикновенно преди цикъл,не мога да ги пипна.Пффф незнам,вече дали си внушавам! като си гледам  графиката  и тогава съм правила на 9 ден след ову тест,пак отроцателен,а на 15 положителен... извинявам се за дългият пост
Според мен изчакай , рано е за тест.Надежда има винаги ,но не се поддавай на всяко желание относно тестовете- носят много страдание и нерви.Успех :)

*
« Отговор #619 -: Декември 19, 2014, 13:30:44 pm »
Здравей, извинявай но нещо не разбрах сега ти остават още 9 дни до МЦ, или са минали 9? И в двата случая ми се струва твърде рано за тест. Можеш да направиш кръвен най-рано на 11 ден след ову, а уринен на 13ти ден и той трябва да е много чувствителен. Можеш да ползваш Престо. Успех!
« Последна редакция: Декември 19, 2014, 13:33:04 pm от kati_vm »