0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 8 част
« Отговор #540 -: Декември 16, 2014, 10:59:28 am »
Придърпващите болки са абсолютно нормални по време на бременност!
*
« Отговор #541 -: Декември 16, 2014, 11:05:13 am »
Обаче си по-оптимистична от мен,чак ти се възхищавам :)
*
« Отговор #542 -: Декември 16, 2014, 11:10:16 am »
Ами казвам ти от опит и аз имах такива болки за първите месеци е нормално явление!Иначе не знам колко съм оптимист и аз големи притеснения изживях, но явно е нормално :)
« Отговор #543 -: Декември 16, 2014, 11:26:08 am »
uBu Имай повече вяра по Коледа стават чудеса. А и силата на мисълта и надеждата е голяма.
Аз да те попитам , че може и да съм изпуснала този момент, ако си го писала. Какво време преди да ти дойде си направи теста? Че чак и аз се навивам да си направя един. :ask:
« Отговор #544 -: Декември 16, 2014, 11:39:33 am »
Придърпващите болки са абсолютно нормални по време на бременност!
Аз също имам такива болки от време на време, но не съм сиг. дал са точно заради това. Понеже през изминалата може да се каже 1 година сравнително често имам такива болки.
*
« Отговор #545 -: Декември 16, 2014, 11:46:09 am »
Болките са много подобни на пред менструалните,но малката разлика е леко придърпване като от конец.Незнам какнпо-точно да го сравня!
« Отговор #546 -: Декември 16, 2014, 11:59:03 am »
И аз доста трудно успявам да оприлича болките какви са за това не смея и да прибързвам с заключенията. Още повече, че поне един тест трябва да се направи. И искам да си направя и не искам.
*
« Отговор #547 -: Декември 16, 2014, 12:07:40 pm »
uBu Имай повече вяра по Коледа стават чудеса. А и силата на мисълта и надеждата е голяма.
Аз да те попитам , че може и да съм изпуснала този момент, ако си го писала. Какво време преди да ти дойде си направи теста? Че чак и аз се навивам да си направя един. :ask:
Вчера оставаха 6 дни,днес са 5
« Отговор #548 -: Декември 16, 2014, 12:20:28 pm »
Благодаря! Значи ще по изчакам още малко за да е по сигурно. :)
*
« Отговор #549 -: Декември 16, 2014, 13:38:57 pm »
Изчакай ,защото понякога изненадите са неприятни..
*
« Отговор #550 -: Декември 16, 2014, 20:44:38 pm »
Извинявайте,нещо ми беше отпаднало и си премерих температурата и беше 37.2 ,има ли някакво значение или просто се разболявам?
« Отговор #551 -: Декември 16, 2014, 20:47:29 pm »
В последната ти графика има рязко скачане на БТ, това понякога се получава при настинка, някакъв възпалителен процес ... но може да е нещо инцидентно този месец.

Здравейте момичета и ти Марси  :wink: Беше права, че нещо не е наред с графиката ми. Издържах геройски 2 седмици болки в допълнение и ПМС и мензис в едно.

На 11-ти бях на патолог. Прати ме на изследвания за кръв и урина и нищо. Снощи ми се появи кафяво зацапване, днес отново и отидохме на гинеколог и там нищо, но направи предположение, че може да е цистит, но не е сигурен и иска още изследвания. Така че и утре съм на нови изследвания. Гинеколога ме изследва с някакъв уред вътре във влагалището. Матка, яйчници, тръби, всичко било добре и съм в добро здраве. Попитаха ме дали съм правила изследвания за хормони и каза, че това трябва да е следващата стъпка, след като се открие от какво е болката и назначи лечение.

Не съм бременна osi_8 /уринен тест ми направиха/, но каза че щом сме сексили трябва стане, но препоръча, да не правим опити по време на овулация.  8O  Попитах, го е как ще стане бебе ако не правим опити на овулация?!  osi_15 Той ми отговаря на български, понеже е учил в България, че не бил казал, да не правим, просто да сме по-внимателни и да избягваме тези дни, ето защо имам болки като предменструален синром и кафяво зацапване - от много силно преследване на целта  :pleasantry: Другата болка била от друго нещо, но още не се знае какво...

*
« Отговор #552 -: Декември 16, 2014, 21:44:06 pm »
uBu  не знам дали знаеш,но при бременност се по-държа температура 37-1-2-3 и е нормално да си отпаднала!
*
« Отговор #553 -: Декември 16, 2014, 21:51:12 pm »
Нищо незнам явно,но от сутринта съм така и сега като я премерих беше 37.2 а още дори не ми е закъсняло ,помислих,че се рАзболявам..
*
« Отговор #554 -: Декември 16, 2014, 22:04:34 pm »
Не съм бременна osi_8 /уринен тест ми направиха/, но каза че щом сме сексили трябва стане, но препоръча, да не правим опити по време на овулация.  8O  Попитах, го е как ще стане бебе ако не правим опити на овулация?!  osi_15 Той ми отговаря на български, понеже е учил в България, че не бил казал, да не правим, просто да сме по-внимателни и да избягваме тези дни, ето защо имам болки като предменструален синром и кафяво зацапване - от много силно преследване на целта  :pleasantry: Другата болка била от друго нещо, но още не се знае какво...

Е как така да не правите опити тогава? Как тогава ще стане бебето?

26.09.2019
*
« Отговор #555 -: Декември 16, 2014, 22:37:17 pm »
Ще ти закъснее поне 9 месеца :D
*
« Отговор #556 -: Декември 16, 2014, 22:40:22 pm »
Чул те господ :)
« Отговор #557 -: Декември 16, 2014, 23:17:38 pm »
Е как така да не правите опити тогава? Как тогава ще стане бебето?
Не знам и аз :( ще чакаме щъркела
« Отговор #558 -: Декември 16, 2014, 23:23:24 pm »
Явно всички тук чакаме щъркела дано скоро време се появи успех
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #559 -: Декември 17, 2014, 08:19:41 am »
При мен този месец е доста странно,от години след ову веднага ме заболяват гърдите и се надуват.Буквално 1,2 дни след него. Сега им няма нищо,6 дни след + тест за ову. Имам си иначе придърпвания в яйчниците. От вчера си меря бт.
Вчера беше36.85,днес е 37.05,но незнам дали това има някакво значение,след като я меря от два дни.