В последната ти графика има рязко скачане на БТ, това понякога се получава при настинка, някакъв възпалителен процес ... но може да е нещо инцидентно този месец.
Здравейте момичета и ти Марси
Беше права, че нещо не е наред с графиката ми. Издържах геройски 2 седмици болки в допълнение и ПМС и мензис в едно.
На 11-ти бях на патолог. Прати ме на изследвания за кръв и урина и нищо. Снощи ми се появи кафяво зацапване, днес отново и отидохме на гинеколог и там нищо, но направи предположение, че може да е цистит, но не е сигурен и иска още изследвания. Така че и утре съм на нови изследвания. Гинеколога ме изследва с някакъв уред вътре във влагалището. Матка, яйчници, тръби, всичко било добре и съм в добро здраве. Попитаха ме дали съм правила изследвания за хормони и каза, че това трябва да е следващата стъпка, след като се открие от какво е болката и назначи лечение.
Не съм бременна
/уринен тест ми направиха/, но каза че щом сме сексили трябва стане, но препоръча, да не правим опити по време на овулация.
Попитах, го е как ще стане бебе ако не правим опити на овулация?!
Той ми отговаря на български, понеже е учил в България, че не бил казал, да не правим, просто да сме по-внимателни и да избягваме тези дни, ето защо имам болки като предменструален синром и кафяво зацапване - от много силно преследване на целта
Другата болка била от друго нещо, но още не се знае какво...