0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 8 част
« Отговор #520 -: Декември 15, 2014, 19:30:19 pm »
Добър вечер,направих теста,около 5тата минута се появи втора много бледа черта,според мен е невалиден,не се надявам много,трябва да ми дойде след 5 дни и мисля,че прекалено рано го направих
*
« Отговор #521 -: Декември 15, 2014, 19:52:16 pm »
uBu, не бъди категорична. Нали си видяла бледа втора чертичка? Може би наистина е още малко рано, но можеш да повториш теста след няколко дни, за да си сигурна, че я има. Аз ще вярвам заедно с теб, че чудото се е случило. Какъв по-хубав коледен подарък  :occasion10:
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #522 -: Декември 15, 2014, 19:54:20 pm »
uBu, не бъди категорична. Нали си видяла бледа втора чертичка? Може би наистина е още малко рано, но можеш да повториш теста след няколко дни, за да си сигурна, че я има. Аз ще вярвам заедно с теб, че чудото се е случило. Какъв по-хубав коледен подарък  :occasion10:

Знаеш ли.хубаво е човек да има вяра,а когато някой ти я вдъхва отстрани сякаш я има още повече,малко съм притеснена,това наричат хората смесени чувства,исках само да попитам дали някой друг е правил този тест няколко дни по-рано и какви са били резултатите?
*
« Отговор #523 -: Декември 15, 2014, 20:00:48 pm »
uBu, сигурно много момичета са правили тестове по-рано, но всеки организъм е индивидуален.
Аз например в началото имах ужасно бледи чертички, въпреки че кръвните тестове бяха повече от положителни. Чак като видяхме сърчице и вече имаше две ясни черти, и втората отново беше по-бледа.
Така че не се сравнявай с другите.
Изчакай още 2 дни и направи нов тест с първа сутрешна урина или ако си много, много нетърпелива - пусни кръвен.
Успех!

26.09.2019
*
« Отговор #524 -: Декември 15, 2014, 20:02:52 pm »
Ubu аз ти казах вече ,че също правих теста около седмица преди да ми дойде и също отчете бледа втора черта :).На следващия ден повторих с шуър чек и отначало си беше отрицателен,чак след двайсетина минути се появи бледа втора черта.Така че теста едва ли е невалиден! :)Най-вероятно си позабременяла!
*
« Отговор #525 -: Декември 15, 2014, 20:12:14 pm »
yanichka,ти кога направи кръвен ?. Iva81n извинявай за въпроса,може да не съм проследила темата отначало,след този Sure Check на 20тата минута какви  се оказа последствията в крайна сметка? 
*
« Отговор #526 -: Декември 15, 2014, 20:28:31 pm »
Ами бях си доста бременна в крайна сметка :)
*
« Отговор #527 -: Декември 15, 2014, 20:30:27 pm »
Ами бях си доста бременна в крайна сметка :)
Благодаря ти,ако наистина е така,просто това ще е най-хубавия ми коледен подарък....
*
« Отговор #528 -: Декември 15, 2014, 20:33:10 pm »
Дано,пожелавам ти го!Наистина почакай ден два и го повтори и гледай пак поне 4 часа да не приемаш течности,че понякога бледите черти са от приема им!
*
« Отговор #529 -: Декември 15, 2014, 20:37:06 pm »
Добре,ще пиша пак тези дни,лека вечер.
*
« Отговор #530 -: Декември 15, 2014, 22:10:44 pm »
yanichka,ти кога направи кръвен ?.

На 8-ми ден след трансфер, което + 5-те дни на развитие на ембрионите извън мен се пада някъде 13-ти ден след овулация. При първият кръвен, пикливият тест беше тотално отрицателен.

26.09.2019
*
« Отговор #531 -: Декември 15, 2014, 22:30:09 pm »
Тогава няма да правя повече от този,ще направя кръвен.Много ли се бавят резултатите?
*
« Отговор #532 -: Декември 15, 2014, 23:38:55 pm »
Тогава няма да правя повече от този,ще направя кръвен.Много ли се бавят резултатите?
Аз ги правих в София. Давам сутринта кръв, на обяд към 14 часа са готови.

26.09.2019
*
« Отговор #533 -: Декември 16, 2014, 07:29:07 am »
Ами аз съм от Пловдив,знаеш ли в Писанец дали ги правят?
*
« Отговор #534 -: Декември 16, 2014, 08:23:21 am »

uBu, на сайта им го пише - правят кръвен тест:
B HCG ( бременност) - 13.00 лв.

Ще чакаме резултат  :D
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #535 -: Декември 16, 2014, 09:56:42 am »

uBu, на сайта им го пише - правят кръвен тест:
B HCG ( бременност) - 13.00 лв.

Ще чакаме резултат  :D

Днес застъпвам на работя цял ден,но ще отида утре,но имам друг въпрос,днес направих другия Престо,обаче втората черта се появи може би около 8мата минута ,днес е по-ясна,но пък не е навреме.
*
« Отговор #536 -: Декември 16, 2014, 10:03:20 am »
uBu, за мен това си е положителен тест! Момичетата са ти писали вече за случаи, в които тестовата чертичка се появява по-късно. Вярвай, бе момиче! Ще ме ядосаш, да знаеш. От мен имаш Честито и продължавам да стискам палци всичко да е наред.  :bighug:
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #537 -: Декември 16, 2014, 10:08:43 am »
uBu, за мен това си е положителен тест! Момичетата са ти писали вече за случаи, в които тестовата чертичка се появява по-късно. Вярвай, бе момиче! Ще ме ядосаш, да знаеш. От мен имаш Честито и продължавам да стискам палци всичко да е наред.  :bighug:
То аз се ядосвам,а камо ли хората ,които ми четат публикациите .Извинявам се предварително,отивам да работя хубав ден на всички жени и благодаря за разбирането :*
*
« Отговор #538 -: Декември 16, 2014, 10:48:01 am »
uBu Казах ти аз че си позабременяла ама ти не вярваш :)Тихичко честито,дано имаш лека и безпроблемна бременност!Нормално е преди закъснение теста да отчете малко по-късно от необходимпото време.И при мен беше така,но резултата от теста сега седи до мен и ми гука :bighug: :bighug: :bighug:Ако още не си започнала,си вземи да пиеш Фолиева киселина!
*
« Отговор #539 -: Декември 16, 2014, 10:56:43 am »
uBu Казах ти аз че си позабременяла ама ти не вярваш :)Тихичко честито,дано имаш лека и безпроблемна бременност!Нормално е преди закъснение теста да отчете малко по-късно от необходимпото време.И при мен беше така,но резултата от теста сега седи до мен и ми гука :bighug: :bighug: :bighug:Ако още не си започнала,си вземи да пиеш Фолиева киселина!
Да ти е жив и здрав гукащият резултат,все пак преди да съм сигурна ще изчакам още няколко дни,все пак имам придърпващи болки долу и те са с доста смесени чувства на този етап : D