0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 8 част
« Отговор #460 -: Декември 10, 2014, 13:16:33 pm »
Може ми по-добрия вариант е направо когато дойде времето да се направи кръвния тест.
Спокойствието при мен малко го няма. Веднъж преживях такава тежка загуба и не искам да се повтаря. Колкото и да се опитвам да съм спокойна страха май е повече... :(
От сърце пожелавам на всички ни положителен тест  :)
Здравей, кръвен тест на 13 ден след ову трябва да отчете. Успех!
« Отговор #461 -: Декември 10, 2014, 15:20:49 pm »
Здрасти момичета,мислех,че течението е спряло но вече осми ден си го има само че сега е розава кръв :?
*
« Отговор #462 -: Декември 10, 2014, 16:47:54 pm »
krasimka, намери си читав доктор. Ако все още не си пуснала кръвен тест - направи го за твое успокоение. При такова голямо закъснение ще ти даде отговор и ще знаеш как най-адекватно да действаш.

Алексвн, и аз виждам втора бледа чертичка. :D

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #463 -: Декември 10, 2014, 16:48:32 pm »
здравейте няколко дни след края на цикала ми миналия месец имах полов контакт като 6 дни след него полу4их кафеникаво зацапване придружено с болки жв яй4ниците и кръста за един ден но болките си останаха вазмойно ли е а сам бременна или е от овулацията? благодаря ви предварително
« Отговор #464 -: Декември 10, 2014, 17:05:12 pm »
Аз ходих в понеделник на лекар и тя е добра лекарка,прегледа ме каза че не вижда бременост,но ако е станала след средата на ноември няма да се види.Каза,че след ден-два може един тест да си направя.за нея е хормонално смущение което ще мине и не иска да ме тъпче с хормонални лекарства,ако има нещо да отида другата седмица пак.но розовото течение започна снощи :(..като за край на годината всичко се обърка :( :?
« Отговор #465 -: Декември 10, 2014, 17:58:22 pm »
здравейте няколко дни след края на цикъла ми миналия месец имах полов контакт като 6 дни след него полу4их кафеникаво зацапване придружено с болки жв яй4ниците и кръста за един ден но болките си останаха вазмойно ли е а сам бременна или е от овулацията? благодаря ви предварително
Здравей. Една позната имаше същите оплаквания като теб и  нейния лекар и беше казал, че това е нормално по време на оволация
*
« Отговор #466 -: Декември 10, 2014, 18:32:47 pm »
Алексвн, честито за бледата чертичка, според мен си е видима.
Мамасита, разбирам те напълно и аз съм преживявала загуба, именно за това спокойствието ни е най-важно и да го мислим - няма да направим чакането по-леко.
Красимка, отиди пак на лекар или поне й се обади да споделиш оплакванията си.
Стискам палци на всички ви.

*
« Отговор #467 -: Декември 10, 2014, 18:43:41 pm »
здравейте няколко дни след края на цикала ми миналия месец имах полов контакт като 6 дни след него полу4их кафеникаво зацапване придружено с болки жв яй4ниците и кръста за един ден но болките си останаха вазмойно ли е а сам бременна или е от овулацията? благодаря ви предварително
naseto, с каква продължителност е цикълът ти (не менструацията, а месечният цикъл) и коя е началната дата на последния цикъл?

« Отговор #468 -: Декември 10, 2014, 20:08:00 pm »
Алексвн за мен е положителен теста ти.моя първи тест го правих в 3 следобед и ми отчете втора черта с една идея по-бледа от първата и след 2 дена правих втори тест правих пак в 3 следобед ,но вече двете чертички бяха еднакво наситени.както каза Рачо най-добре е сутрин,но ако нямаш възможност се прави когато можеш,но трябва да се ограничат течностите  :wink:

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
« Отговор #469 -: Декември 11, 2014, 17:15:57 pm »
Здравейте отново  :bighug: Днес по принцип е датата. Ако ме пропусне утре сутринта или в други ден ще направя още един тест. Много ме боли глава мога ли да взема някакво болкоуспокояващо?
« Отговор #470 -: Декември 11, 2014, 17:24:42 pm »
аз пия парацетамол 1/2 хапче пише че е също и за главоболие,освен за настинка и температура,зъбобол

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
*
« Отговор #471 -: Декември 11, 2014, 17:26:28 pm »
Здравейте мили дами,на 21 години съм,дълго време имах възпаление на яйчниците,излекувах се ,но с венозни антибиотици,другите не помогнаха...От месец реших да не се пазя,детето е дар,а в днешно време репродуктивните проблеми са много,особено при тези,които са сигурни,че искат дете,безотговорните девойки,с доста аборти и нежелана бременност в повечето случай нямат никакви проблеми,харесва ми да чета откровенията ви,никой не може да разбере една жена,така както друга със същите проблеми,успех на всички,аз засега нямам новини,очаквам цикъл след 8-9 дни,ако не дойде-прекрасно...ако дойде-примиряваме се и продължаваме.хубавите неща стават бавно,а най-хубавите стават ,когато им дойде времето  :bori_023:
« Отговор #472 -: Декември 11, 2014, 17:45:18 pm »
Охх благодаря ти :bighug:
*
« Отговор #473 -: Декември 11, 2014, 17:57:03 pm »
Здравейте мили дами,на 21 години съм,дълго време имах възпаление на яйчниците,излекувах се ,но с венозни антибиотици,другите не помогнаха...От месец реших да не се пазя,детето е дар,а в днешно време репродуктивните проблеми са много,особено при тези,които са сигурни,че искат дете,безотговорните девойки,с доста аборти и нежелана бременност в повечето случай нямат никакви проблеми,харесва ми да чета откровенията ви,никой не може да разбере една жена,така както друга със същите проблеми,успех на всички,аз засега нямам новини,очаквам цикъл след 8-9 дни,ако не дойде-прекрасно...ако дойде-примиряваме се и продължаваме.хубавите неща стават бавно,а най-хубавите стават ,когато им дойде времето  :bori_023:
Много добре си решила, няма смисъл да отлагаш. Успех в бебеправенето!
*
« Отговор #474 -: Декември 11, 2014, 18:23:32 pm »
До миналия месец пих противозачатъчни и незнам след тях каква е вероятността за забременяване,всеки казва различно...
*
« Отговор #475 -: Декември 11, 2014, 19:36:47 pm »
До миналия месец пих противозачатъчни и незнам след тях каква е вероятността за забременяване,всеки казва различно...
Ако си ги пила повече от година може и малко по- бавно да забременееш, но не се знае. Успех!
*
« Отговор #476 -: Декември 11, 2014, 19:54:32 pm »
Ох,при мен винаги е сложно,пих ги две години,след това почивах една година,после ги пих 1 месец,тогава се възпалиха яйчниците и реших,че няма смисъл вече да ги пия и се отказах от тях...
*
« Отговор #477 -: Декември 11, 2014, 21:21:53 pm »
Ох,при мен винаги е сложно,пих ги две години,след това почивах една година,после ги пих 1 месец,тогава се възпалиха яйчниците и реших,че няма смисъл вече да ги пия и се отказах от тях...
За какво си ги пила  - за нередовен цикъл, или за предпазване от забременяване? Аз имам поликистоза и тъй като изчаквах със забременяването, дълги години пих противозачатъчни за поддържане на яйчниците. След това доста проблеми имах докато забременея.
*
« Отговор #478 -: Декември 11, 2014, 21:59:22 pm »
Пих ги ,за да се предпазя,бях малка ,а имах сериозна връзка,а отделно ми беше добре,защото намаляше болката,изчистваше лицето и кожата и цикълът ми беше много редовен,но ги бях спряла за година,всеки казва различно...че след тях се забременява лесно,че след тях е по-трудно,явно е до организъм
*
« Отговор #479 -: Декември 11, 2014, 22:17:39 pm »
Пих ги ,за да се предпазя,бях малка ,а имах сериозна връзка,а отделно ми беше добре,защото намаляше болката,изчистваше лицето и кожата и цикълът ми беше много редовен,но ги бях спряла за година,всеки казва различно...че след тях се забременява лесно,че след тях е по-трудно,явно е до организъм
Щом цикълът ти е редовен и искаш да забременееш не пий повече противозачатъчни. Те така да се каже "приспиват"  яйчниците и след спирането им на яйчниците им трябва време да възстановят функцията си.